معرفی کتاب زنان موفق و پولساز
کتاب زنان موفق و پولساز نوشته کیم کیوساکی و ترجمه آرزو خسروپور، از مجموعه بهسوی موفقیت است و انتشارات طاهریان آن را منتشر کرده است. این کتاب با کنار هم گذاشتن روایت چند زن کارآفرین، از شروعهای کوچک، شکستها، بدهی، تردید و تصمیمهای مالی حرف میزند و نشان میدهد مسیر درآمدسازی فقط به سرمایهی اولیه وابسته نیست، بلکه به یادگیری، پیگیری و نوع نگاه به پول هم گره خورده است. تمرکز اثر بر تجربههای واقعی در کارآفرینی، سرمایهگذاری و ساختن استقلال مالی است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب زنان موفق و پولساز
کتاب زنان موفق و پولساز نوشته کیم کیوساکی مجموعهای از روایتهای شخصی زنانی است که هرکدام از نقطهای متفاوت وارد دنیای کسبوکار، سرمایهگذاری و استقلال مالی شدهاند. بعضی از این زنان با سرمایهای اندک شروع کردهاند، بعضی از دل بحرانهای خانوادگی و شغلی بیرون آمدهاند و بعضی دیگر در میانهی ترس، بیتجربگی یا فشارهای اجتماعی راه خود را ساختهاند. محور اصلی اثر فقط پول درآوردن نیست؛ بلکه نوع فکرکردن به پول، ریسک، آموزش، شکست و انتخابهای روزمره را هم دربر میگیرد. نویسنده از خلال این تجربهها تصویری از زنانی ارائه میدهد که بهجای منتظرماندن، وارد عمل شدهاند و مسیر مالی خود را بهتدریج ساختهاند.
کتاب زنان موفق و پولساز فقط به یک شکل از موفقیت نمیپردازد و همین تنوع، فضای آن را از یکنواختی دور میکند. در بخشهای مختلف، روایت زنانی آمده است که در تولید پوشاک، راهاندازی مرکز درمانی، فروش مستقیم، تولید مواد غذایی، سرمایهگذاری در املاک و حتی آموزش مالی فعالیت داشتهاند. در کنار این داستانها، بخشی از کتاب به موضوع املاک و مستغلات اختصاص دارد و از امتیازها، دشواریها، گردش مالی، کنترل هزینهها و نقش تجربه در این حوزه حرف میزند. متن کتاب بیشتر بر تجربههای عینی تکیه دارد؛ یعنی بهجای بحثهای انتزاعی، از موقعیتهایی میگوید که در آنها تصمیمگیری مالی با ترس، کمبود پول، بدهی، خانواده، شراکت و آزمونوخطا گره خورده است.
کتاب زنان موفق و پولساز حالوهوایی انگیزشی دارد، اما تکیهگاه اصلی آن روایت فرازونشیبهاست نه تصویر بینقص از موفقیت. در این اثر بارها دیده میشود که پیشرفت از دل اشتباه، بازنگری و یادگیری بیرون میآید. بعضی شخصیتها از ترک تحصیل به کارآفرینی رسیدهاند، بعضی از بحرانهای شخصی به ساختن کسبوکار رسیدهاند و بعضی با شناخت تدریجی سرمایهگذاری، نگاه خود را به آینده تغییر دادهاند. این کتاب برای کسانی مناسب است که میخواهند تجربههای متنوع زنان دربارهی پول، کار، مالکیت و استقلال را در قالب روایتهای متعدد دنبال کنند.
خلاصه کتاب زنان موفق و پولساز
کتاب زنان موفق و پولساز چندین داستان از زنانی را کنار هم قرار میدهد که هرکدام با مسئلهای واقعی روبهرو بودهاند: فقر، کمبود سرمایه، شکست شغلی، بحران خانوادگی، ترس از ریسک یا ناآشنایی با مفاهیم مالی. مسیر این زنان از نقطهای مشترک آغاز نمیشود، اما در بیشتر روایتها یک عنصر ثابت دیده میشود: تصمیم برای یادگیری و اقدامکردن. کتاب از راهاندازی کسبوکارهای کوچک، ورود به فروش و تولید، ساختن شراکتهای کاری و تجربهکردن سرمایهگذاری در املاک میگوید. پیام اصلی اثر این است که استقلال مالی نتیجهی یک جهش ناگهانی نیست، بلکه از دل انتخابهای پیوسته، شناخت بهتر پول و تحمل اشتباهها شکل میگیرد.
چرا باید کتاب زنان موفق و پولساز را بخوانیم؟
دلایل خواندن زنان موفق و پولساز را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب تجربههای متنوع چند زن را در مسیر کارآفرینی و درآمدسازی کنار هم میگذارد و امکان مقایسهی مسیرها را فراهم میکند.
- کتاب نشان میدهد کمبود سرمایه، ترس از شکست و بیتجربگی چگونه در عمل مدیریت شدهاند.
- بخشهای مربوط به املاک و مستغلات، تصویری روشن از سود، هزینه، ریسک و دشواریهای این حوزه به دست میدهد.
- خواننده با نمونههایی از تصمیمگیری مالی در موقعیتهای واقعی آشنا میشود، نه فقط با توصیههای کلی.
- کتاب بر نقش آموزش، پیگیری و تغییر نگرش نسبت به پول تأکید دارد و این موضوع را در داستانهای مختلف تکرار و تکمیل میکند.
- این اثر برای شناخت پیوند میان زندگی شخصی، شراکت، خانواده و انتخابهای اقتصادی منبعی قابلتوجه است.
خواندن زنان موفق و پولساز به این گروهها پیشنهاد میشود:
- زنانی که به کارآفرینی علاقه دارند و میخواهند با مسیرهای واقعی شروع کسبوکار آشنا شوند.
- خوانندگانی که دربارهی استقلال مالی، سرمایهگذاری و مدیریت پول سؤالات جدی دارند.
- کسانی که میخواهند تجربههای متنوعی از عبور از شکست، بدهی و تردید در فضای کسبوکار بخوانند.
- علاقهمندان به موضوع املاک و مستغلات که بهدنبال آشنایی مقدماتی با منطق این نوع سرمایهگذاری هستند.
- مخاطبانی که از روایتهای مبتنیبر تجربههای شخصی در حوزهی موفقیت مالی استقبال میکنند.
بخشی از کتاب زنان موفق و پولساز
«من به شدت معتقد بودم که هر ایدهای میتواند خوب و مفید باشد. مهم نیست آن ایده چیست؛ فقط کافی است که ازنظر اقتصادی ارزش تولید و فروش را داشته باشد. شاید برای تحقق یک ایده ناچار باشیم انرژی و زمان زیادی مصرف کنیم اما برای ما سودآوری بالایی به همراه داشته باشد.
من برای راهاندازی شرکت تجاریام Kimco حدود ۱۰ سال زمان صرف کردم. من ابتدا کارم را با سه چیز آغاز کردم: هزار دلار قرض گرفتم، از حمایت همسرم بیل استفاده کردم، و قدرت مثبتاندیشی و خوشبینی خود را به مدت طولانی حفظ نمودم.
قبل از هرگونه تصمیمگیری برای راهاندازی کارها و فعالیتها همسرم در محل کار خود دچار مشکل شده بود و این احتمال میرفت که او به زودی کسب و کار خود را از دست بدهد. اوضاع بسیار ترسناک بود و من احساس کردم باید از نظر تأمین مخارج مالی خانواده هم جدیت بیشتری به خرج دهم و هر چه سریعتر دست به کار شوم.
من همچنان در خانه مانده بودم اما از انجام کارهای خانه هم لذت میبردم. به تنها چیزی که فکر میکردم تولید یک کالای پردرآمد بود.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب زنان موفق و پولساز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | زنان موفق و پولساز |
| موضوع | مدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری |