کتاب مهر تابان، بسم الله الرحمن الرحیم
معرفی کتاب مهر تابان، بسم الله الرحمن الرحیم
کتاب مهر تابان، بسم الله الرحمن الرحیم نوشتهٔ سید سلمان صفوی است و نشر سلمان آزاده آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مهر تابان، بسم الله الرحمن الرحیم
«بِسمِ اللهِ الرَّحمَنِ الرَّحِیمِ - هست کلید در گنج حکیم»
«بسم الله الرحمن الرحیم» از جهت معنا شناسی (سمانتیک) در رابطه معنایی با توحید الهی، مِهر الهی، خلقت، هستی، معاد و نام های نیکوی خدا است.
بسم الله الرحمن الرحیم، معنای مرکزی قرآن است. با توجه به جهت معنیشناسی آن، جهان انعکاس مِهر خدا است و همه اجزا و ارکان کاینات بهسوی خدا حرکت می نمایند. خدای یگانه، آفریدگار، پروردگار، مالک، معبود و فرمانروای مهربان جهان است.
او با مِهر جهان را خلق نموده است و با همه مردم به عنوان مخلوقاتش فارغ از پسوندهای ایمانی، ملیتی و نژادی با رحمانیت برخوردار مینماید. اما با خداپرستان رابطه ویژه وجودی و عشقی دارد. عاشقان او را دوست دارند و او نیز آنها را دوست دارد. خدای یگانه، علت فاعلی، علت مبقیه و علت فاعلی جهان است. او از رگ گردن به ما نزدیکتر است و به هر کجا که نظر کنیم او را میبینیم. جهان مظهر زیبا و با شکوه وجه «جمال و جلالِ» خدای حکیم و قادر است. تو مگو ما را بدان شه بار نیست – با کریمان کارها دشوار نیست.
خواندن کتاب مهر تابان، بسم الله الرحمن الرحیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران اسلام پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مهر تابان، بسم الله الرحمن الرحیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مهر تابان، بسم الله الرحمن الرحیم |
| موضوع | قرآن و علوم قرآنی، تفسیر |