کتاب معامله گر منضبط
معرفی کتاب معامله گر منضبط
کتاب معامله گر منضبط نوشتهٔ مارک داگلاس و ترجمهٔ اسماعیل قاسم پور سرچشمه است. انتشارات ارمغان گیلار این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب معامله گر منضبط
کتاب معامله گر منضبط به قلم مارک داگلاس به شما کمک میکند تا بتوانید نگرش یک برنده را در خود ایجاد کنید. این کتاب به روانشناسی بازار، معاملهگری، شناخت خود و کسب اعتمادبهنفس در بازار سهام پرداخته و به شما کمک میکند تا دیدی متفاوت نسبت به بازار سهام پیدا کنید و بدانید که برای تبدیلشدن به یک معاملهگر موفق، ابتدا باید به خودشناسی بپردازید تا بتوانید در محیط بازار آگاهانه و به دور از ترسْ معاملات خود را انجام دهید. نویسندهٔ این اثر، مارک داگلاس (Mark Douglas) نویسندهٔ معروفی در زمینهٔ روانشناسی معاملات در بازار و یک افسر بازنشستهٔ ارشد USN است. مارک داگلاس پس از شغل خود در نیروی دریایی، بهعنوان یک شکارچی باگ وارد صنعت کامپیوتر شد و توانست ۱۹ دفترچهٔ راهنما برای کاربران بنویسد. او کتابهایی با عنوان «معاملهگر منضبط» و «تحلیل بنیادی، تکنیکال یا ذهنی» نوشته است که توانستند عنوان پرفروشترینها را از آن خود کنند.
خواندن کتاب معامله گر منضبط را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه در حوزهٔ کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب معامله گر منضبط
«در تابستان سال ۱۹۸۲، هنگامی که نوشتن این کتاب را آغاز کردم، معاملههای قرارداد آتی تقریبا در همه زمینهها به خوبی در حال رشد بود. مبادلات و قراردادهای جدید، ارائه مشاوره و خدمات بیشتر، افزایش تنوع آثار و نشریات و از همه مهمتر برنامههای کامپیوتری جدید که دنبال کردن روند بازار را آسانتر میکرد، از نشانههای این رشد بود. اما این رشد تنها یک روی سکه بود. در واقع یک گروه کوچک از معاملهگران نخبه که بیشترین سودها را به دست میآوردند، بیشترین ضرر را هم به معاملهگران بازنده وارد میکردند.
در بازار، زمانی که یک معاملهگر یک دلار سود میکند به معنای این است که یک معاملهگر دیگر یک دلار ضرر میکند. در واقع سودی که معاملهگران کوچک به صورت دائم از بازار به دست میآورند، به صورت مستقیم از جیب معاملهگران دیگری میآید که به صورتی صادقانه به فعالیتهای اقتصادی میپردازند. حالا همه میخواهند بدانند که چطور این اقلیت، بیشترین سود را با کمترین زحمت به دست میآورند. باید بدانید که بین این دو معاملهگر تفاوتهایی وجود دارد.
معاملهگرانی که همیشه سود میکنند در همه معاملههای خود با یک نظم ذهنی خاص وارد میشوند، آنها منضبط هستند، عواطف خود را به خوبی کنترل میکنند، به خودشان مسلط هستند و همسو با جریان بازار قدم برمیدارند.
این موضوع نشان دهنده این است که معاملهگران موفق از نظر روانشناسی به خوبی روی خود کار کردهاند و شرایط بازار هرگونه که باشد آنها میتوانند کنترل ذهن خود را برای داشتن یک معامله موفق، حفظ کنند. افراد موفق در بازار معاملات، فنون پیروزی در معاملات را به ارث نبردهاند، آنها همه موفقیتهای خود را با آزمون و خطا و به صورت اکتسابی به دست آوردهاند. معاملهگران موفق بارها زمین خوردهاند و ضررهای زیادی متحمل شدند تا اکنون بدانند که باید چگونه در بازار به صورت حرفهای عمل کنند. معاملهگران موفق بعد از سالها کار کردن در شرایط مختلف بازار، حالا اعتمادبهنفس بالایی دارند. این اعتمادبهنفس به آنها کمک میکند که بدون تردید قدم بردارند و در مواردی که لازم است به صورت آگاهانه ریسک کنند. از این رو آنها هیچ ترسی از شرایط غیرقابل پیشبینی بازار ندارند.»
سوال من اینجاست، کسی که مجوز چاپ کتاب رو صادر میکنه شاید کتاب رو نخونده باشه، ولی مدیر اون انتشارات هم یکبار کتاب رو نخونده؟ هرکسی که دیپلم انگلیسی داره که مترجم نیست. مخصوصا برای یک کتاب تخصصی. این چه
اصلا نمیشه این کتاب رو خوند،من ۲ صفحه ابتدایی رو (در نمونه)۵ بار خوندم باز گونگ بود،از گوگل ترنسلیت برای ترجمه استفاده میشد باز بهتر بود
همه چی تمام 👌