کتاب روشهای اصلاح و تغییر رفتار کودکان
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب روشهای اصلاح و تغییر رفتار کودکان
«روشهای اصلاح و تغییر رفتار کودکان» نوشته دکتر علی مصطفایی(-۱۳۴۸) و حسن امینپور(-۱۳۵۸) از مجموعه کتابهای آموزشی دانشگاه پیام نور در رشتهی روانشناسی است.
کتاب روشهای تغییر و اصلاح رفتار، به توصیف اصول اساسی رفتار میپردازد تا دانشجو بیاموزد که چگونه رویدادهای محیطی بر رفتار انسان تأثیر میگذارند. هدف دیگر، توضیح دادن شیوههای مختلف تغییر رفتار است تا دانشجویان راهبردهایی را فراگیرند و به کمک آن روشها بتوانند به تغییر و اصلاح رفتار بپردازند.
این کتاب از نه فصل تشکیل شده است و برای دو واحد درسی در یک ترم تحصیلی تدوین شده است. فصل اول، مقدمهای بر تغییر و اصلاح رفتار است. فصل دوم اطلاعاتی در مورد ثبت، رسم نمودار و روشهای گوناگون اندازهگیری ارائه میدهد. این اطلاعات در فصلهای بعدی مورد استفاده قرار میگیرد. فصل سوم، دربارۀ مبانی نظری تغییر و اصلاح رفتار و فصل چهارم، دربارۀ افزایش رفتارهای مطلوب بحث میکند. در این فصل، اصول تقویت، برنامههای تقویت، و تقویت افتراقی مورد بحث قرار میگیرد. ایجاد رفتارهای تازه در فصل پنجم توضیح داده میشود؛ در این فصل روش شکلدهی، زنجیره کردن، قرینه دادن و سرمشقدهی با مثالهای متعدد مورد بررسی قرار میگیرد.
در فصل ششم، نگهداری رفتارهای مطلوب و روشهای مؤثر در نگهداری این رفتارها، از جمله برنامههای تقویت مورد بحث و بررسی قرار میگیرد. فصل هفتم، به کاهش رفتارهای نامطلوب میپردازد؛ در این فصل پیرامون برنامههای مختلف تغییر رفتار، روشهای مثبت و منفی کاهش رفتار نامطلوب و روشهای معکوس کردن عادت بحث میشود. مهارتهای رفتاری، در فصل هشتم توضیح داده میشوند. در این فصل، مفهوم الگو و الگوبرداری، فرایند توجه، آموزش و یادسپاری، تولید رفتار و بازخورد بررسی میشود. فصل آخر، به تغییر رفتارشناختی میپردازد؛ در این فصل بازسازیشناختی، مراحل بازسازیشناختی، کنترل افکار منفی و تحریفشناختی مورد بررسی قرار میگیرد.
نرم افزارهای کاربردی در حسابداری
تربیت اخلاقیابراهیم نیک صفت
اصول حسابرسی ۱عبدالکریم مقدم
بهداشت و تغذیه مادر و کودکپریوش حلم سرشت
روان شناسی هوش و سنجش آنمحمداحسان تقی زاده
سلام پیسنهتد میکنم نسخه نمونه شامل فهرست کتاب هم بشود.
کتاب خوبیه.به راحتی دانلود شد . ممنون
بعد از خرید اینترانتی کتاب در دسترس من قرار نگرفت
سلام و تشکر از سایت طاقچه سوال داشتم من کتاب رو فقط میتونم از داخل همین برنامه مطالعه کنم و باید آنلاین مطالعه کنم؟
خیلی عالی بود ساده وروان مشکل نوشتاری در آن نبود