معرفی و دانلود کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم + خلاصه رایگان

راندا شالر، لیلا شاپوریان
انتشارات:
نشر هنوز

معرفی کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم

کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم (Create your art career) نوشته راندا شالر و ترجمه لیلا شاپوریان راهنمایی است برای هنرمندانی که می‌خواهند میان دنیای خلاقیت و دنیای کار حرفه‌ای پلی واقعی بسازند. نویسنده که سال‌ها مدیر گالری، مشاور هنرمندان و مدرس دانشکده‌های هنر بوده، تجربه‌ی خود را در قالب تمرین‌ها و ابزارهای خودارزیابی گرد آورده است تا نشان دهد یک زندگی هنریِ فعال چگونه می‌تواند به شغلی پایدار و معنادار تبدیل شود. نشر هنوز این کتاب را منتشر کرده است. کتاب پر است از تمرین‌های تجسم خلاق، یادداشت‌نویسی، طرح‌ریزی ذهنی و پرسش‌های هدایت‌شده که خواننده را وادار می‌کند تصویر روشنی از زندگی و شغل هنری مطلوب خود بسازد و قدم‌به‌قدم برای آن برنامه‌ریزی کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم اثر راندا شالر

کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم به قلم راندا شالر با تمرکز بر تجربه‌های شخصی و حرفه‌ای این نویسنده نوشته شده است. او سال‌ها در گالری‌ها، پروژه‌های هنری و آموزش هنر حضور داشته و از نزدیک با دغدغه‌های هنرمندان در آغاز و میانه‌ی مسیر شغلی‌شان روبه‌رو بوده است. راندا شالر در این کتاب از همان ابتدا روشن می‌کند که موفقیت در هنر تعریف واحدی ندارد و هر هنرمند باید معنای شخصی خود را از موفقیت، رضایت و شغل خلاق پیدا کند.

چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم بر پایه‌ی پرسش، تعمق و تمرین بنا شده است و نه نسخه‌پیچی آماده. بخش‌های آغازین به معرفی ابزارهای اصلی کار اختصاص دارد؛ تجسم خلاق، تعمق هدایت‌شده، یادداشت روزانه، طرح‌ریزی ذهنی و تمرین‌های خودارزیابی. نویسنده توضیح داده است که چگونه این ابزارها می‌تواند به هنرمند کمک کند بین ذهن خلاق و ذهن حرفه‌ای پلی بزند، رؤیاهای مبهم را به هدف‌های مشخص تبدیل کند و برای آن‌ها زمان‌بندی و مسیر طراحی کند.

کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم شما را با مفهوم ابزار نیل به موفقیت، تفاوت ذهن خلاق و ذهن حرفه‌ای، شیوه‌ی استفاده از تجسم خلاق در برنامه‌ریزی شغلی و اهمیت یادداشت روزانه آشنا می‌کند. فصل‌هایی مثل «ابزار نیل به موفقیت»، «دید شخصی» و «شما هنرمند موفقی هستید» به‌ترتیب به تعریف موفقیت شخصی، کشف دیدگاه و ارزش‌های فردی، شناسایی صدای اصیل درونی و بازنویسی داستان حرفه‌ای زندگی هنری اختصاص یافته است. راندا شالر از تمرین‌هایی مانند «اگر از شکست نمی‌ترسیدم چه می‌کردم؟»، «وقتی بزرگ شدم می‌خواهم چه‌کاره بشوم؟»، «دید شخصی من» و «تعریف من از موفقیت» استفاده کرده است تا شما خواننده‌ای منفعل نباشید؛ بلکه همزمان طرح زندگی و کسب‌وکار هنری خود را روی کاغذ بسازید و اصلاح کنید.

‏‫عنوان کامل کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم در زبان مبدأ عبارت است از:Create your art career : practical tools, visualizations, and self-‭assessment exercises for empowerment and success

خلاصه کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم

هیچ کسب‌وکار هنری پایداری بدون خودشناسی و تعریف شخصی از موفقیت شکل نمی‌گیرد. پایداری کسب‌وکار هنری نیازمند خودشناسی، همسوکردن ذهن خلاق با ذهن حرفه‌ای و ارائه‌ی تعریفی کاملاً شخصی از موفقیت است؛ روندی تدریجی که در آن هنرمند با تکیه بر نگرش، تعهد و آگاهی از بازار، مسیر شغلی خود را طراحی می‌کند. راندا شالر با معرفی ابزارهایی چون تجسم خلاق، یادداشت‌نویسی و تمرین‌های خودکاوی به هنرمندان کمک می‌کند تا شغل ایدئال خود را در زمان حال ببینند و با طرح پرسش‌های کلیدی بر ترس از شکست غلبه کنند.

در این مسیر، دید شخصی مانند یک فانوس دریایی عمل می‌کند که باید براساس ارزش‌های بنیادینی چون استقلال، خلاقیت، ثروت یا شهرت اصلاح شود. در نهایت، هنرمند با شناخت دقیق خلق‌وخو و اصالت درونی خود و با استفاده از تکنیک‌های ذهنی و مکتوب، رؤیاهای هنری خویش را به گام‌های عملی و متناسب با شخصیت خود تبدیل می‌کند تا به ترکیبی پایدار از رضایت و موفقیت دست یابد.

چرا باید کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم را بخوانیم؟

کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم به‌جای ارائه‌ی فرمول‌های ثابت برای موفقیت هنری، خواننده را وادار می‌کند معنای شخصی خود را از موفقیت، رضایت و شغل خلاق کشف کند. تمرکز اثر بر خودشناسی، دیدگاه شخصی و ارزش‌ها باعث می‌شود هنرمند بداند چرا می‌خواهد کار هنری‌اش را به کسب‌وکار تبدیل کند و چه نوع زندگی هنری برای او مناسب است. تجسم خلاق، تعمق، یادداشت روزانه و طرح‌ریزی ذهنی به‌عنوان ابزارهایی عملی معرفی شده است که می‌تواند به هنرمند کمک کند از رؤیاهای مبهم به هدف‌های مشخص، زمان‌بندی‌شده و قابل‌پیگیری برسد. تمرین‌های متعدد کتاب امکان می‌دهد خواننده همزمان با مطالعه، طرح زندگی و شغل هنری خود را روی کاغذ بسازد و اصلاح کند. ویژگی دیگر این اثر نگاه واقع‌بینانه به فرازونشیب‌های مسیر هنری است. نویسنده موفقیت را روندی تدریجی می‌بیند که نیازمند پشتکار، حمایت دیگران، انعطاف‌پذیری و آمادگی برای بازنگری مداوم مسیر است.

خواندن کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب به هنرمندان تجسمی، طراحان، عکاسان، فیلم‌سازان، تصویرگران و دیگر افراد خلاقی پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند کار هنری خود را به شغل و کسب‌وکاری پایدار تبدیل کنند. همچنین اثر حاضر به دانشجویان هنر، افرادی که در میانه‌ی مسیر شغلی به‌دنبال بازطراحی زندگی هنری خود هستند و کسانی که با اضطراب شکست، ابهام در تعریف موفقیت یا ناتوانی در برنامه‌ریزی برای رؤیاهای هنری دست‌وپنجه نرم می‌کنند، پیشنهاد می‌شود.

درباره راندا شالر

راندا شالر (Rhonda Schaller) هنرمند، نویسنده و مدرسی آمریکایی است که از سال ۱۹۸۵ در زمینه‌ی به‌کارگیری تجسم خلاق، ذهن‌آگاهی و مراقبه به‌عنوان ابزارهایی برای تعمیق خلاقیت هنری، برنامه‌ریزی حرفه‌ای و رشد فردی فعالیت کرده است. او بیش از سه دهه به آموزش و ترویج این رویکردها پرداخته و در طول فعالیت حرفه‌ای خود مدیریت پروژه‌های هنری گوناگون و تدریس در مراکز آموزش عالی را بر عهده داشته است. شالر از استادان مدعو مؤسسه‌ی پرت (Pratt Institute) بوده و مسئولیت‌های مختلفی ازجمله مدیریت مرکز توسعه‌ی حرفه‌ای و شغلی، هدایت پروژه‌ی «انکوباتور مراقبه» و فعالیت در حوزه‌ی تاب‌آوری، سلامت و بهزیستی را در این مؤسسه بر عهده داشته است.

این نویسنده در سال ۱۹۸۴ گالری سرس (Ceres Gallery) در نیویورک را بنیان گذاشت و تا زمان تعطیلی مؤسسه‌ی هنر فمینیستی نیویورک، عضو هیئت علمی آن بود. راندا شالر فارغ‌التحصیل رشته‌ی هنرهای تجسمی از کالج کوئینز است و آثار هنری او در نمایشگاه‌ها و مجموعه‌های دائمی متعددی نگهداری می‌شود. ازجمله کتاب‌های راندا شالر می‌توان به چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم (Create your art career) اشاره کرد.

جوایز و افتخارات نویسنده

راندا شالر جوایز و حمایت‌های متعددی را دریافت کرده است. او به‌خاطر پروژه‌ی «همکاری آگاهانه» (Mindful Collaboratory) برنده‌ی یک گرنت چندساله از سوی بنیاد گرنت امی هال تریمین (Emily Hall Tremaine Grant) شده است. همچنین پوسترهایی که توسط او طراحی شده‌اند، در تابستان ۲۰۲۵ مورد تقدیر مؤسسه‌ی گرافیس (Graphis Inc) قرار گرفتند. پوستر او با عنوان «عدالت واقعاً کور است» که به بررسی نابرابری‌ها در عدالت کیفری نوجوانان می‌پردازد، موفق به کسب جایزه‌ی نقره در مسابقه‌ی «پوستر ۲۰۲۶» این مؤسسه شد و پوستر دیگر او با نام «کاوتون را روشن کنید» که برای اتحاد روشنایی معماری تگزاس طراحی شده بود، جایزه‌ی طلا را در مسابقه‌ی «دیزاین ۲۰۲۶» در بخش پوستر و چاپ از آن خود کرد. راندا شالر برنده‌ی جایزه‌ی متخصص فولبرایت (Fulbright Specialist Award) نیز شده است.

بخشی از کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم

«۹. برنامه‌ریزی برای فعالیت

«اصل اول: هرگز نباید اجازه داد اشخاص یا رویدادها انسان را از پا درآورند.»

ماری کوری

مدت زیادی را باهم به رؤیاپردازی، تجسم، برنامه‌ریزی و حفظ اهداف حرفه‌ای سپری کردیم. در این فصل می‌خواهیم دست به دست هم دهیم و طرحی عملی برای سالی که در پیش داریم آماده کنیم.

تمرکز بر مراحل عملی حرفه‌ و انجام دادن كار به‌طور هم‌زمان مهارتی است که تمرین لازم دارد. اگر هر کدام را با بی‌‌‌میلی انجام بدهید، چندان پیشرفتی نخواهید داشت. ذهن خلاق و حرفه‌ای باید مدیریت بشود. اگر از وجه تجاری قضیه دلخور باشید، ثمری به بار نمی‌آورد. انجام‌دادن کار در جهان به بینش، برنامه‌ریزی و طی مراحل عملی نیاز دارد. اگر مایل به همکاری نیستید و هنرمند، عکاس یا خلاق مستقلی هستید که کارگاه هنری‌تان را خود اداره می‌کنید، آماده بشوید تا پنجاه‌درصد از وقت‌تان را برای بازاریابی ‌‌‌‌صرف کنید.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچگونه کسب و‌ کار هنری راه بیندازیم
عنوان در زبان مبدأCreate your art career : practical tools, visualizations, and self-‭assessment exercises for empowerment and success
موضوعمدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری
نویسندهراندا شالر
مترجملیلا شاپوریان
انتشاراتنشر هنوز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه راهنمای زندگی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.