دانلود رایگان آرمان - ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر

کتاب آرمان - ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر

امتیاز
۲.۰از ۱۲ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه آرمان - ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر

در این شماره می‌خوانیم: - نمایش صبوری رئیس‌جمهور در دانشگاه تهران - دوشنبه‌شب در‌نياوران چه گذشت؟ - شناسایی شبکه گسترده‌ قمارآنلاین - وعده روحاني درباره‌حصرمحقق مي‌شود؟ - ابعاد پنهان پرونده زنجاني‌آشکار شود - انتخاب گزينه پوششي بازي‌كردن در زمين رقيب است - دستور رئیس‌قوه‌قضائیه درباره برادرانش - در عصر ارتباطات نمي‌توان مسائل مهم را پنهان كرد - گفت‌وگــو‌های اخـتصـاصـی - یادداشـت‌‌هـای اخـتصـاصـی - شرط تخفيف حكم اعدام بابک زنجاني - تنها ۵ درصد از قاچاق كشف مي‌شود - دانشجو و ضرورت نقد منصفانه - باید ابعاد پنهان پرونده زنجاني آشکار شود - خودكشي مرگبار جوان ۲۷ ساله در يوسف‌آباد - واکنش وزارت خارجه به ادعای اخیر عربستان

منمشتعلعشقعلیمچکنم
۱۳۹۵/۰۹/۱۷

دولت وقتی میبینه کار داره خراب میشه خودش رو وصل میکنه به رهبر.رهبر ازاولش گفت من به این مذاکرات خوش بین نیستم.چرااون موقع به حرفش گوش نکردید.

موعود
۱۳۹۵/۰۹/۱۸

ایشون گند زده حالا میخواد بندازه تقصیر رهبر ، و مردم رو ضد ولی فقیه کنه واقعا بی وجودی تا چه حد بس کن بسه تو دشمن خدایی یا دوستش ؟؟؟؟؟ که داری همه چی رو به دروغ

- بیشتر

🌾ساغر🌾

روحانی لبخند نزنه مگه توانایی انجام کار دیگه ای رو داره؟؟؟؟؟

s.latifi
۱۳۹۵/۰۹/۱۷

رهبری بارها فرمودن که در جزئیات مذاکرات دخالت نمی کنند. از طرفی 28 شرط برای تایید برجام تعیین کردند که اگر تیم مذاکره کننده به این شروط عمل میکردند امروز این افتضاح برای برجام و برجامیان به وجود نمی آمد.

رایگان