کتاب رفتم بالا سیب بود ناصر کشاورز + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب رفتم بالا سیب بود

کتاب رفتم بالا سیب بود

معرفی کتاب رفتم بالا سیب بود

کتاب رفتم بالا سیب بود نوشته‌ی ناصر کشاورز و با تصویرگری آزاده معزی، توسط انتشارات شهر قلم منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای کودکانه است که با زبانی ساده و تصویری، دنیای خیال‌انگیز کودکان را به تصویر می‌کشد. هر شعر با یک موقعیت یا شیء آغاز می‌شود و با بازی‌های ذهنی و تخیل کودکانه، به کشف و تجربه‌ای تازه ختم می‌شود. تصاویر رنگی و جذاب کتاب، فضای شعرها را برای کودکان ملموس‌تر می‌کند و آن‌ها را به دنیای شعر و قصه نزدیک‌تر می‌سازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب رفتم بالا سیب بود

کتاب رفتم بالا سیب بود اثری از ناصر کشاورز است که در قالب مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و کودکانه، به دنیای پررمزوراز و خیال‌انگیز کودکان می‌پردازد. ساختار کتاب بر پایه‌ی تکرار یک عبارت آغازین شکل گرفته است؛ هر شعر با جمله‌ی «رفتم بالا...» شروع می‌شود و در ادامه، کودک با پدیده‌ای تازه روبه‌رو می‌شود. این پدیده‌ها گاهی اشیای آشنا مانند سیب، کلاه یا دود هستند و گاهی عناصر طبیعت یا زندگی روزمره. در هر شعر، کودک با نگاه و پرسشگری خاص خود، معنای تازه‌ای برای هر چیز پیدا می‌کند و با تخیلش، جهان را متفاوت می‌بیند. تصویرگری آزاده معزی نیز به فضای خیال‌انگیز شعرها جان بخشیده و ارتباط میان متن و تصویر را تقویت کرده است. این کتاب برای گروه سنی الف و ب مناسب است و تلاش کرده است با زبان و تصاویر ساده، کودکان را به دنیای شعر و کشف دعوت کند.

چرا باید کتاب رفتم بالا سیب بود را بخوانیم؟

رفتم بالا سیب بود با شعرهای کوتاه و ریتمیک، به کودکان کمک می‌کند تا با دنیای پیرامون خود ارتباطی تازه برقرار کنند. هر شعر، فرصتی برای کشف و خیال‌پردازی است و کودک را به پرسشگری و جست‌وجوی معنا در اشیای ساده و روزمره تشویق می‌کند. تصاویر رنگی و هماهنگ با شعرها، تجربه‌ی خواندن را برای کودکان جذاب‌تر می‌سازد و آن‌ها را به مشارکت فعال در خواندن و فهمیدن شعرها دعوت می‌کند. این کتاب می‌تواند به تقویت زبان، تخیل و مهارت‌های ارتباطی کودکان کمک کند و لحظاتی شاد و آموزنده برای آن‌ها فراهم آورد.

خواندن این کتاب به کودکان گروه سنی الف و ب، والدین و مربیانی که به دنبال شعرهای ساده و خیال‌انگیز برای آموزش و سرگرمی کودکان هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کودکانی که به کشف و تجربه‌ی دنیای اطراف علاقه دارند، مناسب است.