کتاب رفتم بالا سیب بود ناصر کشاورز + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب رفتم بالا سیب بود

کتاب رفتم بالا سیب بود

معرفی کتاب رفتم بالا سیب بود

کتاب رفتم بالا سیب بود (مجموعه رفتم بالا اومدم پایین) نوشته‌ ناصر کشاورز و تصویرگری آزاده معزی توسط انتشارات شهر قلم منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای کودکانه است که با زبانی ساده و تصویری دنیای خیال‌انگیز کودکان را به تصویر می‌کشد. هر شعر با یک موقعیت یا شیء آغاز می‌شود و با بازی‌های ذهنی و تخیل کودکانه به کشف و تجربه‌ای تازه ختم می‌شود. تصاویر رنگی کتاب فضای شعرها را برای کودکان ملموس‌تر می‌کند و آن‌ها را به دنیای شعر و قصه نزدیک‌تر می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب رفتم بالا سیب بود

کتاب رفتم بالا سیب بود اثری از ناصر کشاورز است که در قالب مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و کودکانه به دنیای پررمزوراز و خیال‌انگیز کودکان می‌پردازد. محتوای کتاب بر پایه‌ی تکرار یک عبارت آغازین شکل گرفته است؛ هر شعر با جمله‌ی رفتم بالا... شروع می‌شود و در ادامه کودک با پدیده‌ای تازه روبه‌رو می‌شود. 

این پدیده‌ها گاهی اشیای آشنا مانند سیب، کلاه یا دود هستند و گاهی عناصر طبیعت یا زندگی روزمره. در هر شعر کودک با نگاه و پرسشگری خاص خود معنای تازه‌ای برای هر چیز پیدا می‌کند و با تخیلش جهان را متفاوت می‌بیند. تصویرگری آزاده معزی نیز به فضای خیال‌انگیز شعرها جان بخشیده و ارتباط میان متن و تصویر را تقویت کرده است. این کتاب برای گروه سنی الف و ب مناسب است و تلاش کرده است با زبان و تصاویر ساده کودکان را به دنیای شعر و کشف دعوت کند.

چرا باید کتاب رفتم بالا سیب بود را بخوانیم؟

کتاب رفتم بالا سیب بود با شعرهای کوتاه و ریتمیک به کودکان کمک می‌کند تا با دنیای پیرامون خود ارتباطی تازه برقرار کنند. هر شعر فرصتی برای کشف و خیال‌پردازی است و کودک را به پرسشگری و جست‌وجوی معنا در اشیای ساده و روزمره تشویق می‌کند. تصاویر رنگی و هماهنگ با شعرها تجربه‌ی خواندن را برای کودکان جذاب‌تر می‌کند و آن‌ها را به مشارکت فعال در خواندن و فهمیدن شعرها دعوت می‌کند. این کتاب می‌تواند به تقویت زبان، تخیل و مهارت‌های ارتباطی کودکان کمک کند و لحظاتی شاد و آموزنده برای آن‌ها فراهم آورد.

خواندن کتاب رفتم بالا سیب بود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به کودکان گروه سنی الف و ب، والدین و مربیانی که به‌دنبال شعرهای ساده و خیال‌انگیز برای آموزش و سرگرمی کودکان هستند، پیشنهاد می‌شود. این کتاب برای کودکانی که به کشف و تجربه‌ی دنیای اطراف علاقه دارند نیز مناسب است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است