دانلود هفته‌نامه چلچراغ ـ شماره ۶۸۶ ـ ۲۷ آبان ۹۵

انتشارات:
نشریه چلچراغ

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی هفته‌نامه چلچراغ ـ شماره ۶۸۶ ـ ۲۷ آبان ۹۵

هفته‌نامه چلچراغ ـ شماره ۶۸۶ ـ ۲۷ آبان ۹۵ *** در این شماره از هفته‌نامه چلچراغ می‌خوانیم: آئین چراغ خاموشی نیست، محمد مهدی حسین نیا روزی رزگاری ایران: و امید نمی‌رسد به پایان: شیما طاهری، محمد مخبری کلاسور: از مجمع‌های خودبنیان دانشجویی تا کلاسور، امین مختاری سلام سینما: متولد ناتوانی‌های بلقوه، درباره متولد ۶۵، فاضل ترکمن دالان سبز: چهل منزل، بدری مشهدی همیشه مادر بزرگ، فریدون عموزاده خلیلی آخرین تغییرات در جشن چله چهل خونه: چهل چراغ فیل هوا نکرد و اول شد، محمد علی مومنی داستان جلد: برسد به دست اصغر فرهادی وقتی بازیگر فیلم‌های فرهادی شدم اهل هوا، رئالیسم جادویی در ادبیات ایران، ابراهیم قربانپور جهان: این پایان جهان است! آمریکا و آغاز امپراطوری ترامپ، نسیم بنایی شورش آمریکایی، فواد شمس درمقام موئلف، جلال امانت با بلیط کیارستمی به فرهادی رسیدم! گفتگو با بابک کریمی، کامبیز حضرتی من و تئاتر: رویاهای نپخته، الهه حاجی زاده، سید مهدی احمد پناه نبرد نیروهای شرور، مریم درویش سرخ و سیاه: خاطرات زنان مقتول پدر، گفتگو با مهسا ملک مرزبان، فاضل ترکمن پایان هالیوودی، مریم عربی گیم: مشت مافیای جدید پوچ است! نگاهی به بازی مافیا ۳، نیما امامی پشت و رو: وداع با چشم‌های سینمای مدرن! یادبود رائول کوتار، ابراهیم قربانپور تکل از پشت: روح فوتبال را نشانه گرفته‌اند، مهدی شریفی رادیو چل: غاری به غارت رفت! محمد علی مومنی نامه‌ای به گودزیلا: فصل سردرگمی گودزیلا، پریسا شمس آرامش در میان زندگان یا چطور سرگرمی هنر را بلعید، ناصر اردلان محرمانه: چوب جادوی سردبیر، فاضل ترکمن مرسی اه: اینم ترامپ، پسر ناز من کافه نوستال: اودیسه ای برای بلوار، یونس یونسیان باشگاه کتاب: به این نوار گوش کنید، کتاب فروشی خاص من، کرم کتاب

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هفته‌نامه چلچراغ ـ شماره ۶۸۶ ـ ۲۷ آبان ۹۵ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهفته‌نامه چلچراغ ـ شماره ۶۸۶ ـ ۲۷ آبان ۹۵
موضوعمجلات عمومی
انتشاراتنشریه چلچراغ
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۸/۲۷
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.