دانلود رایگان جمهوری اسلامی - ۲۷ آبان ۱۳۹۵
off

کتاب جمهوری اسلامی - ۲۷ آبان ۱۳۹۵

نوع کتاببدون نظر

معرفی روزنامه جمهوری اسلامی - ۲۷ آبان ۱۳۹۵

در این شماره می‌خوانیم: ●فرانسه هوشیار باشد، جهان رو به «پوپولیسم» پیش می‌رود ●تصمیم ملک سلمان برای کناره‌گیری از قدرت به نفع فرزندش ●سفیر عربستان در مصر قاهره را ترک کرد ●تسلط نیروهای حشدالشعبی بر فرودگاه تلعفر ●مجمع جهانی اهل بیت(ع) کشتارمردم نیجریه درسکوت محافل حقوق بشری را محکوم کرد ●پیام مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی در محکومیت کشتار عزاداران حضرت ابی‌عبداللّه الحسین(ع) در نیجریه ●نتیجه انتخابات آمریکا برای ما فرقی نمی‌کند ●حرکت در مسیر آبادانی کشور با قدرت، امید و نشاط ادامه می‌یابد ●چرخش مواضع بازیگران منطقه‌ای! ●ایران از آتش‌بس و از سرگیری گفت‌و‌گوهای یمنی – یمنی استقبال می‌کند ●جدال لفظی وزرای خارجه آلمان و ترکیه ●تحلیل سیاسی هفته

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب جمهوری اسلامی - ۲۷ آبان ۱۳۹۵ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابجمهوری اسلامی - ۲۷ آبان ۱۳۹۵
موضوعروزنامه
انتشاراتروزنامه جمهوری اسلامی
فرمت کتابPDF
قیمت کتابرایگان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.