معرفی کتاب ما کجاییم؟
ضعفهای نظم کنونی جهانی چیست و هندسهی جدید جهانی مورد نظر مقام معظم رهبری از چه ویژگیهایی برخوردار است؟
نقش ایران در سازمانهای منطقهای کلاسیک مانند سازمان همکاری کشورهای اسلامی، اوپک، جنبش غیرمتعهدها و در مجموعهی کشورهای در حال توسعه و سازمانهای منطقهای حائز اهمیت است. این تلاش شبکهای بر تأمین عدالت در نظام بینالملل، اصلاح ساختارهای اقتصادی ناعادلانهی بینالمللی، کاهش و نابودی زرادخانههای اتمی و رفتار عادلانه با ملتها بدون تبعیض باید متمرکز شود.
چندی پیش نشریه اکونومیست در پروندهای با عنوان «انقلاب به پایان رسیده است» به زمینههای استحاله اجتماعی و سیاسی انقلاب اسلامی و آینده شناسی آن پرداخته است که میتواند نشان دهنده ابعاد رویکرد جدید غرب به نظام جمهوری اسلامی باشد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ما کجاییم؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ما کجاییم؟ |
| موضوع | علوم سیاسی و روابط بینالملل |