دانلود و خرید کتاب آواز حقیقت سید رضا شاهمیری

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۵.۰از ۱۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آواز حقیقت

بر هیچ یک از روشن ضمیران عصر حاضر پوشیده نیست که سهراب سپهری یکی از بزرگترین پیام آورانِ آرامش و اعتدال در قرن معاصر است؛ سفیری که با ره‌توشه ای فراگیر از آگاهی ناب در دل‌ها حلول می کند تا پیام نور و رهایی را با تار و پود اندیشه عجین سازد. البته به آسانی وارد خانۀ دل‌ها نمی شود و به سهولت با هر اندیشه‌ای ارتباط نمی گیرد ولی زمانی‌که توفیق ارتباط او در خانۀ دل حاصل شد همه چیز فرو می‌پاشد و همچون معماری توانا، انسان فروپاشیده را از نو خلق می‌کند و او را با معیارهای الهی هماهنگ می‌سازد. پس بکوشیم تا سهراب را به باغ دل خویش دعوت کنیم و با خلوص دل پذیرایش باشیم و همان‌طور که خواست دل اوست به سراغش رفته و او را همان‌گونه که هست بشناسیم و در بحر لحظه‌های سبزش غوص کنیم تا به دانش و معرفتِ دستِ اوّل نائل آئیم و بشناسیم

ذات حقیقی و ماهیت راستین او را،

وسعت بی‌واژه و حضور بی‌بُعد او را،

و ...

تجلی
۱۴۰۱/۱۲/۲۹

کتاب خاص و متفاوتی هست در مورد نگاه سهراب سپهری به زندگی و همچنین جنبه آموزشی داره. تاثیرگذاری و تا الان چند بار قسمت های مختلفش را مطالعه کردم و توی ذهنم تکرارشون می کنم. استاد شاهمیری (نویسنده کتاب)بنیانگذار یک

صورتیان
۱۴۰۲/۰۱/۰۱

بسیار عالی. کتابی سرشار از اطلاعات مفید برای یک زندگی سالم و خوب. حتما توصیه می کنم بخونید. من چند بار خوندم و هر بار دوباره میخونم یه دنیای جدید جلو چشمام باز میشه. ضمنا برای تکمیل مباحث کتاب میتونید به

افروخته
۱۴۰۲/۰۱/۰۱

کتابی بسیار عالی و پر محتوا برای رشد و پرورش جان که هر بار مطالعه میکنم بیشتر شیفته ی این کتاب جذاب و ماندگار میشم ممنونم از مولف عزیز برای این اثر ماندگار و فوق جذاب 👌👌👌

طاهره افروخته
۱۴۰۲/۰۱/۰۱

کتابی فوق العاده با نثری روان، و قابل فهم برای تمام افراد، بنده با مطالعه این کتاب به شناخت خیلی زیادی از خود، زندگی، جهان هستی و علی الخصوص پروردگار دست یافتم, و این کتاب بی نظیر رو به جویندگان

۱۴۰۱/۱۲/۲۸

بسیارعالی و بی نظیر که آثار سهراب سپهری برای اولین بار در جهان رمزگشایی کردند،سپاس از استاد سیدرضا شاهمیری

۱۴۰۱/۱۲/۲۸

کتابی بسیار زیبا که از دیدگاهی بسیار زیبا به تفسیر اشعار سهراب پرداخته شده و استاد سید رضا شاهمیری زیبایی هایی را به ما نشان می دهد که از نظرها پنهان است

****
۱۴۰۲/۰۱/۰۲

حس و حالی که در طول خواندن کتاب داشتم عالییی و بینظیر بود، پاکی و نور و حس میکردم!

n.g
۱۴۰۲/۰۱/۰۲

کتاب آواز حقیقت کتابی برای تعالی و تحول روح و ذهن کتابی برای نسلی که با اشعار سهراب تلالو نور و آرامش را دریافتند.

۱۴۰۲/۰۱/۰۶

ابراهیمی بنده این کتاب را چند بار خوانده ام ، کتاب جذابی است که دست آوردهای ارزشمندی برای بنده به همراه داشته است ، کتاب آواز حقیقت با عبارات، اشارات و توضیحات خود شنونده را با زندگی همراه کرده و

۱۴۰۲/۰۱/۰۱

با سلام و تقدیم ادب و احترام کتاب آواز حقیقت بهترین کتابی هست که من در طول زندگیم مطالعه کردم و حقایقی رو برام آشکار کرد که تا قبل از اون بهش آگاهی نداشتم مطالعه این کتاب رو به بهترین دوستانم

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است