دانلود رایگان آرمان - ۱۳۹۵ شنبه ۲۲ آبان | طاقچه

کتاب آرمان - ۱۳۹۵ شنبه ۲۲ آبان

امتیاز:
۲.۳از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه آرمان - ۱۳۹۵ شنبه ۲۲ آبان

در این شماره می‌خوانیم: - فعالیت یک گروه مافیایی در نفت - صدور كيفرخواست عليه ۲ ايراني در آمريكا - تخلف ۴۸ هزار ميليارد توماني دولت قبل! - واكنش امامان جمعه به انتخاب ترامپ - پشت‌پرده ماجراي انتخاب رئيس مجلس - آغاز مذاکرات برای پخش صدای شجریان - گفت‌وگــو‌های اخـتصـاصـی - ۳۷سال است که قصد حذف آیت‌ا...‌هاشمی را دارند - یادداشـت‌‌هـای اخـتصـاصـی - هزینه سنگین دموکراسی برای شورشی دموکراتیک - تاكيد اروپا بر اجراي برجام - دست كوتاه ترامپ از برجام - طرح شفاف‌سازي حقوق مديران در مجلس - قرارمنع تعقيب محمدعلي طاهري قطعي شد - موگرینی: ترامپ نمی‌تواند برجام را لغو کند - بازداشت يكي از مديران سابق پديده - انفجار در مركز بهداشت تبريز
🌾ساغر🌾
۱۳۹۵/۰۸/۲۶

نامه هیلاری کلینتون به زیباکلام صادق جان عزیز! به من اطلاع دادند در پی انتخابات آمریکا و حوادث بعد از آن، وضعیت روحی و جسمی ات به هم ریخته، در اتاق را به روی همه بسته ای و حتی از مصرف داروهایت

- بیشتر
🌾ساغر🌾
۱۳۹۵/۰۸/۲۲

😁😁😁😁😁😁یعنی چهارسال گذشت و اینهمه خرابکاری بالا آوردن و باز دارن راجع به دولت قبل سخن وری میکنن. آقا اگه مرد بودی تو این چهارسال یه کاری میکردی. هرروز یه حرف و اتهام جدید.مگه میشه انقدر بی کفایت؟؟؟؟؟😕😕😕😕😕

رایگان