معرفی و دانلود کتاب نینجای مشکل گشا pdf + خلاصه رایگان

۳.۰(از ۴ امتیاز)
مری نین، وحید توکل صدیقی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نینجای مشکل گشا

کتاب نینجای مشکل گشا نوشتهٔ مری نین و ترجمهٔ وحید توکل صدیقی است و انتشارات صابرین آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب نینجای مشکل گشا

در کتاب نینجای مشکل گشا، نینجای مشکل‌گشا یاد می‌گیرد که چگونه با استفاده از روشی نو، به حل مشکلات به شکلی خلاقانه بپردازد و راه حل‌های خوبی برای مشکل‌های خودش بیابد. نینجای مشکل‌گشا نمی‌داند در مقابل مشکلات چه کار باید انجام دهد. اما کم‌کم مادرش به او یاد می‌دهد که اگر مشکلی داشت سعی کند از سوال مشکل‌گشای «اگر… چی» استفاده کند و سپس به نتیجهٔ مشکلات بیاندیشد تا بهترین گزینه را انتخاب کند. در این اثر کودک با شخصیت اصلی داستان همراه می‌شود و در کنار او می آموزد چطور مشکلاتش را حل کند.

خواندن کتاب نینجای مشکل گشا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این مجموعه با هدف آموزش مهارت‌های زندگی برای کودکان گروه سنی ۴ تا ۹ سال طراحی شده است.

بخشی از کتاب نینجای مشکل گشا

«-سلام، من یک کتاب پیدا کردم، اما دست من به آن نمی‌رسد. می‌خواستم از یک چهارپایه برای برداشتن آن استفاده کنم.

-وای عزیزم، این کتابی که می‌گویی کجاست؟ آن را برای تو می‌آورم.

خیلی ممنون از این که به من گفتی که کتاب در قفسه‌های بالایی است.

من آن‌‌‌‌ها را به جایی که بچه‌های کوچکی مثل تو هم به راحتی بتوانند آن ها را بردارند منتقل می‌کنم. به نظر تو این کار چطور است؟»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نینجای مشکل گشا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نینجای مشکل گشا
برچسب:مجموعه نینجا

zahra313
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۷/۱۶

یادگرفتم تا وقتی که بچه هستم یادبگیرم چطور مشکلاتم و حل کنم .