کتاب رنجنامه
معرفی کتاب رنجنامه
کتاب رنجنامه نوشتهٔ مهدی سالارینسب است. انتشارات نیلوفر این کتاب را که رسالهای در رنج بشر است، روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب رنجنامه
کتاب رنجنامه در سال ۱۳۹۶ منتشر شده است. مهدی سالاری نسب این کتاب را به رشتهٔ تحریر در آورده است. فلسفهٔ رنج چیست؟ چرا آدمی با رنج زاده شده و با رنج زندگی میکند؟ چرا زمانی نمیرسد که رنجی در جهان نباشد؟ رنج واقعیترین واقعیت زندگی است که کنشها و واکنشهای جسمانی و روحانی بسیاری را موجب میشود. رنج در واقع اصلیترین مسئلهٔ زندگی آدمها بوده است. در کتاب رنجنامه، نویسنده بر آن بوده تا از حقیقت بنویسد و با چنگزدن بر دامان حقیقت و واکاوی مفهوم رنج، بر زخم خود و دیگر انسانها مرهمی بگذارد. در این کتاب منشأ و ریشهٔ رنج در ۳ دسته جای گرفته است؛ نادانیها، ناتوانیها، نیازمندیها؛ گاه نیز ممکن است ریشهٔ رنجِ فردی در هر ۳ مورد یا در یکی از اینها باشد، اما بهطورکلی این ۳ منشأ را علل بنیادی رنج دانستهاند و نام مثلث رنج بر آن نهادهاند.
نویسنده برای شرح و تفصیل این موضوع از متنهای گوناگون دینی، ادبی، فلسفی و هنری کمک گرفته و در تلاش بوده است که این اثر به یک کل منسجم بدل شود و معنای واحد و مشخصی را به مخاطب منتقل کند.
خواندن کتاب رنجنامه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه درمورد منشأ رنج بشر پیشنهاد میکنیم.
درباره مهدی سالاری نسب
مهدی سالاری نسب دانشآموختهٔ رشتهٔ فلسفه و حقوق دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران و فارغالتحصیل دکتری در حوزهٔ پژوهشگری ادبیات و فلسفه است. کتابهای «رنجنامه»، «حیات در کلمات»، «نگاهی به سلوک روحی و میراث معنوی و هنری مولانا از دریچهٔ برخی کلمات»، «شمس تبریز جلد اول» و «شمس تبریز جلد دوم» از آثار این نویسنده هستند. او در میان آثار خود، دفتر شعری به نام «برگهای وجود» نیز منتشر کرده است.
بخشی از کتاب رنجنامه
«مردمان در زندگی روزمرّه، اغلب بینِ لذت و رنج در دوراهی نمیمانند، بلکه دایر مدارِ اوضاع، دوراهیِ رنج و رنجِ بدتر است. چهبسا اگر هیچگونه رنجی، عجزی، ترسی و نیازی نباشد، یعنی در یک شرایط فرضیِ زمانی و مکانی هیچیک از عللِ سهگانهٔ رنج در کار نباشد، باز هم انسان حرکتهایی انجام دهد، و این حرکتها را دیگر نمیتوان در راهِ رفعِ رنج دانست.»
حجم
۶٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۴۶ صفحه
حجم
۶٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۴۶ صفحه