کتاب چه کسی پول مرا برداشت؟
خواندن نظراتمعرفی کتاب چه کسی پول مرا برداشت؟
«چه کسی پول مرا برداشت؟» نوشته رابرت کیوساکی( -۱۹۴۷)، سخنران انگیزشی و آموزگار مهارتهای کسب و کار است.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
«وقتی رانندگی میکنید ماشین شما، پدال گاز و ترمز و فرمان دارد تا شما کنترل کامل ماشین را داشته باشید. با سرمایهگذاری در اوراق بهادار شما، اغلب کنترل سرمایهگذاری را کاملاً به غریبهها میدهید و امیدوارید آنها بهتر از شما رانندگی کنند. از دست دادن کنترل خیلی خطرناک است ولی اگر ندانید چطور رانندگی کنید بهترین راه، دادن کنترل به دیگران است. برای یک سرمایهگذار حرفهای اشکال بزرگ سرمایهگذاری در اوراق بهادار این است که سرمایهگذار با نداشتن مدیریت فعال، کنترل تجارت را دست سرمایه میدهد. به عنوان مثال، اگر من سرمایهگذار کوچکی در شرکت مایکروسافت باشم، برایم سخت است به بیل گیتس تذکر بدهم پول زیادی هزینه میکند یا من سود بیشتری برای سرمایهگذاریم میخواهم. ولی من در تجارت شخصیم و در داراییهای املاکم میتوانم این کار را بکنم. من کنترل کامل روی پولی که به دست میآورم، هزینههایم، مالیاتها و کاری که میخواهم با درآمدم انجام دهم، دارم. همچنین کنترل بهتری روی فعالیتهایی در تجارتم که صادقانه نیستند خواهم داشت. موضوع دیگری که در اوراق بهادار از کنترل خارج میباشد این است که مزیتهای مالیاتی کمی دارد. یکی از بهترین دلایل داشتن تجارت شخصی یا سرمایهگذاری در املاک این است که بخش مالیات عاشق شماست.
به نظر من، تجارت و املاک برای کسانی که مهارت مدیریت آنها را دارند بهترین سرمایهگذاری است. بدون مهارتهای مدیریت، کنترل کار سخت میباشد. اگر شخصی مهارتهای مدیریت نداشته باشد دستههای سرمایهگذاری تجارت و املاک برایش کابوس هستند.
پس اگر تجارت و املاک مزیتهای زیادی دارند، چرا بیشتر مردم در اوراق بهادار سرمایهگذاری میکنند و کنترل آن را از دست میدهند؟ به نظر من جواب باز هم در کلمه سادگی میباشد. برای میلیونها نفر، دادن کنترل پول به سایرین به جای یادگیری چگونه راندن آن سادهتر است.»
چرا میخواهیم شما ثروتمند باشید؟ (دو مرد، یک پیام)
دونالد ترامپ
پدر پولدار پدر بی پولرابرت کیوساکی
پدر پولدار، پدر فقیردادبه دادمهر
پدر پولدار، پدر فقیر (خلاصه کتاب)گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
چهارراه پولسازیشارون لیچر
برای ثروتمند شدن آیکیوی مالی خود را افزایش دهید (خلاصه کتاب)گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
مدیریت خلاقانه پول
رابرت کیوساکی