معرفی و دانلود رایگان کتاب داستان سارا و باغچه pdf

کوثر ساربانی
انتشارات:
نشر آرسس

معرفی کتاب داستان سارا و باغچه

کتاب داستان سارا و باغچه نوشتهٔ کوثر ساربانی است و نشر ارسس آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب داستان سارا و باغچه

کتاب داستان سارا و باغچه را دختر ده‌ساله‌ای به‌نام کوثر ساربانی نوشته است. تصویرگری این داستان را ناهید صابری انجام داده است. کوثر به خواندن کتاب بسیار علاقه دارد و موضوع این داستان به زبان کودکانه در خصوص دختری  است که صدای باغچهٔ تنهایی را می‌شنود و دختر داستان سعی می‌کند با همکاری مادرش باغچه را از تنهایی درآورده و زیبا سازد. این داستان بسیار دلنشین است. پدر کوثر نیز به نام فرهاد ساربانی، نویسنده است و تاکنون چهار عنوان کتاب از ایشان به چاپ رسیده است. کتاب‌هایی به نام‌های دست‌نوشته‌های یک نگهبان ساختمان، رابینسون اولین رومان یک نگهبان ساختمان، سفرهای شگفت‌انگیز یک نگهبان ساختمان و  گلجان، گلی در جام.

خواندن کتاب داستان سارا و باغچه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای همهٔ کودکان مناسب است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب داستان سارا و باغچه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابداستان سارا و باغچه
فرمت کتابPDF
قیمت کتابرایگان

tdu sg fh
۱۴۰۲/۰۱/۰۴

یک کتاب خیلی عالی بود...ومن خیلی دوست داشتم 👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍❤️😍...محدثه دولت آبادی

کتاب دوست
۱۴۰۱/۱۱/۲۲

برای کودکان بسیار خوب نوشته شده

پونه پیرانی
۱۴۰۳/۱۲/۱۶

پیشنهاد می کنم در راستای خواندن این کتاب کتاب دیگری به نام «لالا» هم خوانده شود.

مهسا♡

کاربر ۲۴juwlyw4l9ekirfĺrpdi۰۹۴۰۹
۱۴۰۲/۰۲/۲۲

عالیه ❤❤❤❤

۱۴۰۵/۰۳/۰۵

خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوب بود

۱۴۰۵/۰۱/۱۱

سلام‌ این کتاب قشنگ بود اما به درد بچه های ۲-۳ساله میخورد .اما قشنگ بود .🙂