معرفی کتاب تولد تن تن
«تولد تنتن» نوشته محمود کلانتری(-۱۳۵۵) به روند شکلگیری و تحولات مجموعه کتابهای مصور(کمیک) ماجراهای تنتن میپردازد.
این کتاب به بررسی سبک هنری ژرژ رمی(۱۹۸۳-۱۹۰۷)، نویسنده بلژیکی معروف به «هرژه» و خالق مجموعه کتابهای ماجراهای تن تن میپردازد. پژوهشگر در این کتاب پس از بررسی زندگی هرژه، به سیر تحول محتوایی و هنری کتابهای گوناگون تن تن و منابع الهام هنرمند برای آفرینش این مجموعه میپردازد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تولد تن تن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تولد تن تن |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۸۱۴۸۰۰۵ |
| تعداد صفحهها | ۱۱۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۷۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه تن تن و میلو ، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸ |
ماجراهای تن تن و میلو ـ پرواز شماره ۷۱۴![]()
هرژه
ماجراهای تن تن؛ در سرزمین پیکاروهاهرژه
ماجراهای تن تن؛ سفر به کره ماههرژه
ماجراهای تن تن؛ ستارهی اسرارآمیزهرژه
ماجراهای تن تن؛ سفر به تبتهرژه
عالی بود . من طرفدار پر و پا قرص کتاب های تن تن هستم . من واقعا کتاب های تن تن رو دوست دارم و همیشه دنبال کننده اش هستم . آقای محمود کلانتری واقعا ممنونم 🙏🙏🙏
بسیار عالی و فوق العاده.. شاهکار حقیقی
دومین کتابی که در زندگیم خوندم و درسی نبود کتاب سیگار های فرعون بود . واقعا خدا مرحوم هرژه رو بیامرزه . غیر از کتاب اول و دومش , واقعا باقی کتاباش از هر نظر عالی بودند . بین کتاباش...بیشتر
برام خیلی جالب بود که فهمیدم سیر شکل گرفتن شخصیت و داستان تن تن چطور بوده است.
عالی
این کتاب به بررسی زندگینامه خالق تن تن یعنی ژرژ پروسپر رمی با نام هنری هرژه می پردازد. سیر چاپ و نشر کتابهای تن تن در دوران حیات همچنین پس از فوت هرژه در اسفند ماه سال 1361 شمسی و نفوذ...بیشتر
کتاب کلا نمونه است 🤣🤣🤣
اصلا نخرید فقط نمونه است
عالیست
ماله چه رده سنیه
عععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععالی
سلام این کتاب برای گزارش خوب است
اولین نظرو من دادم 😜😜😜😜😜