دانلود و خرید کتاب سیری کوتاه در سرگذشت عالم علی بهفروز

نویسنده:علی بهفروز
امتیاز:
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سیری کوتاه در سرگذشت عالم

«سیری کوتاه در سرگذشت عالم» نوشته دکتر علی بهفروز(-۱۳۲۶)، استاد دانشگاه تاوسان ایالت مریلند است. این کتاب در مورد جهان، چگونگی پیدایش آن، و ادامه و انهدام موجودات آن صحبت می‌کند. در این کتاب نظریه‌های مختلف راجع به پیدایش جهان، ستارگان و کهکشان‌ها مورد بحث قرار گرفته‌اند. مسئله انهدام ستارگان، انبساط جهان، نظریه نسبیت عام، و نظریه مکانیک کوانتومی از جمله مطالبی هستند که با زبانی بسیار ساده و بدون ذکر معادله‌ها و روابط ریاضی در این کتاب بحث شده‌اند. در مجاورت بحث این مطالب و توضیح آنها از مطالب دیگری از قبیل توازن نیروهای مختلف در جهان، رابطه فیزیکی زمان و مکان، در نظر گرفتن زمان بصورت بعد چهارم در برخی از نظریه‌های فیزیک، بررسی نیروهای مختلف و تعادل آنها و ایجاد شرایط مساعد برای پیدایش جسمی تازه و یا انهدام جسمی قدیمی‌تر صحبت شده است. هدف اصلی از نوشتن این کتاب جمع‌آوری و ارائه اطلاعاتی است که متکی بر اصول علمی و آزمایش‌ها و داده‌های نیمه دوم قرن بیستم در رابطه با جهان، زمان، مکان و رابطه آنها با یکدیگر و اثر آنها بر روی یکدیگر است. مطالب این کتاب به زبانی نوشته شده که نه تنها قابل درک بلکه قابل تعمق و تفکر برای خوانندگان، بخصوص آن‌هایی که تحصیلات علمی در سطح دانشگاهی ندارند، باشد. خواننده می‌تواند این کتاب را به عنوان یک مقدمه بر نجوم و شناسایی جهان و چگونگی واکنش‌های مختلف و شرکت نیروهای متفاوت در پیدایش و گسترش جهان مطالعه کند. اگر خواننده علاقه کافی داشته باشد و اندوخته علمی او اجازه دهد آن وقت می‌تواند کتاب‌های دیگر که هر یک از مطالب این کتاب را به طور علمی‌تر از نقطه نظر فیزیکی و ریاضی بحث کرده‌اند مطالعه کند.
*Heidary.3.#
۱۳۹۵/۰۷/۲۸