معرفی و دانلود کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱ pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱

۴.۲ امتیاز(از ۱۸ رأی)

معرفی کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱

کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱ حاصل کار گروه مؤلفان است و انتشارات پویش اندیشه خوارزمی آن را منتشر کرده است. این اثر مجموعه‌ای از آزمون‌های ورودی مدارس نمونه‌دولتی و تیزهوشان را در درس‌های قرآن و پیام‌های آسمان، فارسی، عربی، مطالعات اجتماعی، زبان انگلیسی، علوم تجربی، ریاضی و هوش‌واستعداد تحلیلی کنار هم آورده است. کتاب فقط به گردآوری سؤال‌ها بسنده نمی‌کند و بر شبیه‌سازی فضای آزمون، تحلیل خطاها و آشنایی با تغییرات ساختار آزمون هم تکیه دارد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱

کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱ با همکاری گروهی از مؤلفان تدوین شده و بر یک نیاز مشخص دست گذاشته است: روبه‌روشدن مکرر با فضای واقعی آزمون‌های ورودی. محتوای آن از آزمون‌های استانی و سراسری چند دوره شکل گرفته و به‌همین دلیل فقط با یک دفتر سؤال معمولی طرف نیستیم، بلکه با مجموعه‌ای روبه‌رو هستیم که می‌خواهد تصویر نسبتاً کاملی از نوع پرسش‌ها، چیدمان درس‌ها، سطح دشواری و تغییرات آزمون ارائه دهد. در متن آغازین کتاب، بر این نکته تأکید شده که آشنایی با فرم آزمون، تعداد سؤال‌ها و شیوه‌ی پاسخ‌گویی بخشی از مسیر آمادگی است و همین نگاه، جهت کلی اثر را مشخص می‌کند.
کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱ درس‌های اصلی آزمون را پوشش می‌دهد: قرآن و پیام‌های آسمان، فارسی، عربی، مطالعات اجتماعی، زبان انگلیسی، علوم تجربی، ریاضی و هوش‌واستعداد تحلیلی. در نمونه‌های دیده‌شده از متن، سؤال‌ها به‌صورت درس‌به‌درس و مبحث‌محور آمده‌اند و در بسیاری از موارد، کنار هر پرسش، درس و موضوع مربوط هم مشخص شده است تا پیدا کردن نقطه‌ضعف آسان‌تر شود. بخش پاسخنامه‌ی تشریحی نیز فقط جواب نهایی را نمی‌دهد و در موارد متعدد، دلیل درستی یا نادرستی گزینه‌ها را توضیح می‌دهد. همین ویژگی باعث می‌شود کتاب فقط برای سنجش نباشد و نقش مرور و بازبینی مباحث را هم داشته باشد.
کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱ در مقدمه دو شیوه‌ی استفاده از خود را پیشنهاد کرده است: همراهی با مطالعه‌ی تدریجی درس‌ها در طول سال و استفاده در مرحله‌ی جمع‌بندی و شبیه‌سازی. همچنین به تغییرات آزمون‌های جدید، از جمله سراسری‌شدن برگزاری و تغییر تعداد سؤال‌ها، اشاره کرده است. تأکید بر نشانه‌گذاری‌نکردن زودهنگام در کتاب، فاصله‌گذاشتن بین آزمون‌ها، نشستن ۱۳۵ دقیقه در شرایط مشابه جلسه‌ی اصلی و تحلیل عامل خطاها نشان می‌دهد که این اثر فقط بانک سؤال نیست؛ بلکه نوعی برنامه برای تمرین آزمون‌دادن هم در دل خود دارد.

خلاصه کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱

کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱ مجموعه‌ای از آزمون‌های ورودی چند استان و آزمون‌های سراسری را گرد آورده است تا روند آمادگی برای آزمون نهم به دهم به‌صورت واقعی‌تر پیش برود. کتاب از یک‌سو با سؤال‌های متنوع در درس‌های عمومی، علوم، ریاضی و هوش، امکان سنجش سطح یادگیری را فراهم می‌کند و از سوی دیگر با پاسخنامه‌های تشریحی و تعیین مبحث هر سؤال، مسیر مرور و رفع اشکال را روشن‌تر می‌سازد. در مقدمه، بر مدیریت زمان، کنترل استرس، تحلیل اشتباه‌ها و اجرای آزمون در شرایط استاندارد تأکید شده است؛ بنابراین پیام اصلی آن کتاب این است که موفقیت فقط به دانستن مطالب وابسته نیست و به تمرین مداوم در فضای آزمون هم نیاز دارد.

چرا باید کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱ را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱ را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• مجموعه‌ای از آزمون‌های استانی و سراسری را یک‌جا در اختیار می‌گذارد و دامنه‌ی متنوعی از سؤال‌ها را نشان می‌دهد.
  • با پوشش هم‌زمان درس‌های عمومی، علوم، ریاضی و هوش، امکان سنجش متعادل‌تر نقاط قوت و ضعف را فراهم می‌کند.
  • کنار هر پرسش، مبحث مربوط را مشخص کرده است تا پیدا کردن بخش‌های نیازمند مرور سریع‌تر انجام شود.
  • پاسخنامه‌ی تشریحی آن فقط به اعلام گزینه‌ی درست محدود نمی‌شود و منطق پاسخ را هم توضیح می‌دهد.
  • برای شبیه‌سازی جلسه‌ی آزمون، مدیریت زمان و بررسی خطاهای پرتکرار چارچوب مشخصی پیشنهاد می‌کند.
  • به تغییرات ساختار آزمون‌های جدید اشاره کرده است و از این نظر تصویری به‌روزتر از فضای آزمون می‌دهد.

خواندن کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱ به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• دانش‌آموزانی که برای آزمون ورودی نهم به دهم مدارس نمونه‌دولتی و تیزهوشان آماده می‌شوند.
  • کسانی که می‌خواهند پیش از آزمون اصلی، چند بار فضای دفترچه و زمان‌بندی واقعی را تمرین کنند.
  • دانش‌آموزانی که بعد از مطالعه‌ی درس‌ها به منبعی برای جمع‌بندی و سنجش نیاز دارند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند ضعف‌های خود را به‌صورت مبحث‌به‌مبحث از دل آزمون‌ها پیدا کنند.
  • کسانی که در مدیریت زمان، دقت در پاسخ‌برگ یا کنترل استرس آزمون نیاز به تمرین بیشتری دارند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۶ - ۱۴۰۱
عنوان دیگرکامل‌ترین مرجع جهت آمادگی ورود به دبیرستان‌های تیزهوشان و مدارس نمونه؛ شامل تمامی آزمون‌های نمونه‌دولتی و تیزهوشان برگزارشده ورودی ۱۴۰۶-۱۴۰۱
موضوعمتوسطه اول
گردآورندهسیدمحمدحسین ذوالفقاری فر، آرش عیوق، سمیه میخچه گر، رضا تقی آبادی، حسین اکبری، مسیح پوشنه، فاطمه حسینی، رضا نصرت زاد، مهدی افتخاری
انتشاراتانتشارات پویش اندیشه خوارزمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۵/۲۴
فرمت کتابPDF
برچسبفارسی، پایه نهم

۱۴۰۲/۰۲/۰۵

با سلام آیا می‌توان کتاب انتخاب شده را تبدیل به چاپی کرد واونو ارسال بفرمایید؟

۱۴۰۵/۰۱/۰۹

من امسال دهمم و اواخر فروردین سال ۱۴۰۴ مامانم رفته بود ببینه ازین کتابای شب امتحان خیلی سبز چی پیدا میکنه بخره برام حل کنم ک فروشنده اونجا بهش گفت اینو برداره و اولش برام خیلیییی سخت بود چون تازه...بیشتر

مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۲

سلام ببخشید آیا چاپ جدید از این کتاب را ندارین

Hezha Sharifi
۱۴۰۲/۱۲/۲۰

عالی

zolfa amini
۱۴۰۵/۰۳/۱۸

خیلی کتاب خوبیه و سوال های سال قبل رو داره و در کل کتاب خوب و مناسبیه و پیشنهادش میکنم.🌱🪄

ابوالفضل استواری

کتاب کار ریاضی نمونه؛ پایه‌ی هشتم
محمدعلی آزادنژاد
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، جامع نهم
گروه مؤلفان
پرسش های چهارگزینه ای علوم هشتم (تیزهوشان)
مهدی مظلوم شایان
ریاضی ۸ ام پیشتاز
صبا مهدوی
آموزش طبقه بندی شده علوم تجربی پایه نهم
علی خیری
ریاضی ۷ ام تیزهوشان (پاسخ)
آرش کریمی
گلبرگ علوم تجربی نهم