دانلود و خرید کتاب اصول و قواعد حقوقی حاکم بر دادرسی در دادگاه های مجازی با رویکردی بر حقوق کامن لا علی تقی خانی
تصویر جلد کتاب اصول و قواعد حقوقی حاکم بر دادرسی در دادگاه های مجازی با رویکردی بر حقوق کامن لا

معرفی کتاب اصول و قواعد حقوقی حاکم بر دادرسی در دادگاه های مجازی با رویکردی بر حقوق کامن لا

کتاب اصول و قواعد حقوقی حاکم بر دادرسی در دادگاه های مجازی با رویکردی بر حقوق کامن لا نوشتهٔ علی تقی خانی و محمد صالحی نیا است. انتشارات چتر دانش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب اصول و قواعد حقوقی حاکم بر دادرسی در دادگاه های مجازی با رویکردی بر حقوق کامن لا

کتاب اصول و قواعد حقوقی حاکم بر دادرسی در دادگاه های مجازی با رویکردی بر حقوق کامن لا به موضوعاتی مانند  مفهوم و نقش و جایگاه اصول و قواعد در دادرسی، دادگاه مجازی، اصول و قواعد حاکم بر دادرسی در دادگاه‌های مجازی، اصول و قواعد حاکم بر اقامهٔ دعوی در دادگاه مجازی، اصول و قواعد تضمین‌کنندهٔ آزادی و برابری اصحاب دعوا در دادرسی مجازی، اصول و قواعد مرتبط با نقش متقابل اصحواب دعوا و قاضی در دادرسی مجازی، اصول و قواعد مرتبط به ویژگی‌های دادرسی مجازی و... پرداخته است.

خواندن کتاب اصول و قواعد حقوقی حاکم بر دادرسی در دادگاه های مجازی با رویکردی بر حقوق کامن لا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران حوزهٔ حقوق پیشنهاد می‌کنیم.

تعمیر و سرویس و نگهداری چرخ های خیاطی خانگی
حقوق کیفری عمومی (۳)
عباس زراعت
بررسی رابطه مطلوبیت اجتماعی با شادکامی در بین ایتام
عشرت ملکی
رقص با اژدهاها (کتاب سوم)
جرج آر آر مارتین
بازنگری رسانه