کتاب اصول و مبانی مددکاری اجتماعی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اصول و مبانی مددکاری اجتماعی
از مقدمه کتاب: بدون شک در مقولهی ارتباطات و وجوه و شیوههای آن مطالب فراوان میتوان نوشت، اما آنچه به نوشتهی حاضر مربوط میشود، گونهی خاصی از ارتباطات انسانی است که به آن مددکاری اجتماعی گفته میشود. این نوع ارتباط، مانند دیگر انواع ارتباطات، حداقل سه رکن عمده دارد که در بحثهای ارتباطی به آن فرستندهی پیام، پیام و گیرندهی پیام گفته میشود. در مددکاری اجتماعی به فرستندهی پیام، مددکار و به گیرندهی پیام مددجو میگویند، هر چند اگر از یک زاویهی دیگر به موضوع نگاه کنیم، میتوان گفت که هرگاه مددجو به مددکار مراجعه کند و مطالبی را با او در میان بگذارد، جای فرستنده و گیرندهی پیام عوض میشود. به بیان دیگر، در مددکاری اجتماعی ارتباطات افراد از نوع دورانی است، یعنی طرفین ارتباط به طور مرتب اطلاعاتی را مبادله میکنند تا بتوانند تصمیمات حسابشدهتری اتخاذ کنند. به این ترتیب در گفت و شنودهای آنان، مرتباً جای فرستنده و گیرندهی پیام عوض میشود تا در نهایت از این تبادل اطلاعات، راهحل یا راهحلهایی برای مسأله یا مسائلی که بوجود آمده، پیدا شود.
کفایت اجتماعی؛ کودکان با اختلال های رفتاری برون نمود و درون نمود
سعید رضایی
کاربرد مددکاری گروهی و جامعهای (کار با گروه و جامعه) در مددکاری اجتماعی ایرانمحمدرضا رنجبر
کفایت اجتماعی: کودکان و نوجوانانمارگارت سیمرود-کلیکمن
اون تک شاخ منه!لیز ویر
پادشاهی کسری انوشیروانابوالقاسم فردوسی
گوش داخلی 1 در گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردنفاطمه شجاع صفت
اوتیسم، علایم، نشانه ها و راهکارهای تشخیصی و درمان در کودکان و نوجوانانلبانه قادرنژاد
پیامبر اسلام (ص) (دفتر یازدهم)محمدباقر پورامینی
بسوز و بسازاَدِل کاسگرو- برِی
پاییزنامه های نارنجیمحمدحسن کشفی
بر ضریح آسمانحسین فتحی
زندگی و مبارزات آیت الله شهید اشرفی اصفهانیحسین کاوشی
برنامه ریزی اجتماعیحسن رفیعی
مباحث پیشرفته در اقتصاد آموزش؛ کارایی و اثربخشی درونیابوالقاسم نادری (روشناوند)
مبانی روان شناسیعباس محمدی اصل
مهارت های مشاوره و مددکاری اجتماعیاسماعیل عباسی زاغه
آموزش هوش هیجانی به کودکانمحمد راسخی نژاد
کتاب راهنمای مدرس، راهنمای آموزش مهارت های زندگیروح الله رحیمی
رابطه عاطفیسارا مهتدی
من نویسنده کتاب های مختلف هستم این کتاب میتواند ی راهنمای خوب برای مددکاران باشد.