کتاب مقدمه ­ای بر بیوانفورماتیک کاربردی پل ام. سلرز + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب مقدمه ­ای بر بیوانفورماتیک کاربردی

کتاب مقدمه ­ای بر بیوانفورماتیک کاربردی

معرفی کتاب مقدمه ­ای بر بیوانفورماتیک کاربردی

کتاب الکترونیکی «مقدمه ­ای بر بیوانفورماتیک کاربردی» نوشتهٔ پل ام. سلرز و ریچارد جی. ماروفر و الیور کوخ با ترجمهٔ سیدمحمدمهدی مرتضویان در انتشارات دانشگاه تهران چاپ شده است. این کتاب ویرایش دوم است و تمرین و حل مسائل را نیز دربر دارد.

درباره کتاب مقدمه ­ای بر بیوانفورماتیک کاربردی

بیوانفورماتیک در پیشبرد علومی چون بیولوژی، پزشکی، داروسازی، بیوشیمی و شیمی نقشی مؤثر دارد و روز‌به‌روز نیز استفاده از آن توسعهٔ بیشتری پیدا می‌کند. امروزه، ابزارها و حوزه‌های متفاوت بیوانفورماتیک از جمله بیوانفورماتیک ساختاری، سیستم بیولوژی، ابزارهای مرتبط با توالی‌یابی، هم‌ترازی و طراحی پرایمر، آنالیز ژنوم و فیلوژنیک، به‌عنوان ابزارهایی قدرتمند در دسترس محققین حوزه‌های مختلف قرار دارد. کتاب مقدمه‌­ای بر بیوانفورماتیک کاربردی حاوی اصول و اطلاعات جامعی دربارهٔ ابزارهای بیوانفورماتیکی پرکاربرد برای پژوهش و تحقیق در زمینهٔ بیوانفورماتیک است.

درباره انتشارات دانشگاه تهران

مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتاب‌های آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیح‌الله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.

انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره می‌شوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستین‌بار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما به‌مرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین داده‌های علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامه‌های آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایران‌زمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر می‌کند.

کتاب مقدمه ­ای بر بیوانفورماتیک کاربردی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به مطالعهٔ بیشتر دربارهٔ بیوانفورماتیک پیشنهاد می‌شود.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
راهنمای دانشجویی برای علوم اعصاب اجتماعی (جلد دوم)
جیمی وارد
راهنمای دانشجویی برای علوم اعصاب اجتماعی (جلد اول)
جیمی وارد
مهربانو
پیمان خزاعلی
مبانی زیست شناسی سلولی آلبرتس (جلد اول)
بروس آلبرتس
انگلیسی برای دانشجویان رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی
سعید آیریان
تاریخ هجده ساله آذربایجان (جلد دوم)
احمد کسروی
نظریه بازی ها
عطاءاله طالعی زاده
مبانی ژنتیک سایمونز (جلد اول)
پیتر اسنوستات
ذهن شگفت انگیز کودکان
الیسون گوپنیک
شیوه‌ آسان فنگ شویی
سوزان لی
لزوم توجه شهرداری ها به گسترش زیرساخت های توسعه مترو
علی زارعی
علوم شناختی؛ مقدمه ای بر مطالعه ذهن
جی فردنبرگ
درمان افسردگی بالینی و غیر‌بالینی با رفتار‌درمانی عقلانی هیجانی (REBT)
دایانا کاندی
چوپان دروغگو
ژاله راستانی
خارج از نوبت
ابراهیم نوریان
سیاست در ایالات متحده آمریکا
ام. جی. سی. وایل
طراحی کشاورزی شهری
آپریل فیلیپس
ضروریات خون‌شناسی هافبراند ۲۰۱۱
آلن هافبراند
آرتیست
سعید تشکری
وطن فقط یک سرزمین نیست
کارین کوسترر

حجم

۱۰٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

حجم

۱۰٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

قیمت:
۷۲,۰۰۰
تومان