معرفی و دانلود کتاب ژنتیک کریسپر (مولکولی تا پزشکی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ژنتیک کریسپر (مولکولی تا پزشکی)subscriptionAvailable

کتاب ژنتیک کریسپر (مولکولی تا پزشکی)

۵.۰(از ۳ امتیاز)
سعید نعمتی
انتشارات:
انتشارات خط آخر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ژنتیک کریسپر (مولکولی تا پزشکی)

کتاب ژنتیک کریسپر (مولکولی تا پزشکی) اثری از سعید نعمتی است که در انتشارات خط آخر به چاپ رسیده است.

علم ژنتیک علم انتقال اطلاعات بیولوژيک از يک سلول به سلول ديگر، از والد به نوزاد و بنابراين از يک نسل به نسل بعد است. ژنتیک با چگونگی اين انتقال‌ها که مبنای اختلاف‌ها و تشابهات بین موجودات زنده است سروکار دارد. علم ژنتیک در مورد سرشت فیزيکی و شیمیايی اين اطلاعات نیز صحبت می‌کند.

کریسپر نوعی سیستم ایمنی تطابق‌پذیر در باکتری‌ها است که آن‌ها را قادر به کشف دی‌ان‌ای ویروس و بعد نابودیشان می‌کند. بخشی از سیستم کریسپر، پروتئینی به نام کَس۹ (Cas9) است، که قابلیت جستجو، برش زدن و سرانجام استحالهٔ دی‌ان‌ای ویروس را به روشی خاص دارد. فناوری کریسپر به دانشمندان اجازه می‌دهد، تغییراتی در دی‌ان‌ای سلول‌ها ایجاد کنند.

خواندن کتاب ژنتیک کریسپر (مولکولی تا پزشکی) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانشجویان و پزوهشگران حوزه ژنتیک مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ژنتیک کریسپر (مولکولی تا پزشکی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ژنتیک کریسپر (مولکولی تا پزشکی)
موضوع:زیست‌شناسی
نویسنده:سعید نعمتی