معرفی و دانلود کتاب روزی که مدادشمعی ها دست از کار کشیدند pdf + خلاصه رایگان

کتاب روزی که مدادشمعی ها دست از کار کشیدند

۴.۴ امتیاز(از ۵۵ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روزی که مدادشمعی ها دست از کار کشیدند

کتاب الکترونیکی «روزی که مدادشمعی ها دست از کار کشیدند» نوشتهٔ درو دی والت با ترجمهٔ محبوبه نجف خانی در انتشارات زعفران چاپ شده است. کتاب روزی که مداد شمعی‌ها دست از کار کشیدند، تفکر گفت‌وگو و حل مسئله را به کودکان می‌آموزد.

درباره کتاب روزی که مدادشمعی ها دست از کار کشیدند

درو دیوالت در داستان مصور روزی که مداد شمعی‌ها دست از کار کشیدند داستان پسری به نام دانکن را روایت می‌کند که روزی در مدرسه به سراغ جعبهٔ مداد شمعی خود می‌رود تا نقاشی بکشد اما به‌جای مداد شمعی با دسته‌ای نامه روبه‌رو می‌شود که روی آن‌ها نام او نوشته شده است. هرکدام از رنگ‌های مداد شمعی در نامه‌ای با دانکن صحبت می‌کنند و علت دست‌کشیدن از کار را به وی توضیح می‌دهند. این کتاب با به‌کارگیری تصویری خلاقانه در قالب ١٢ نامه به‌شکل هوشمندانه‌ای با کودکان ارتباط برقرار می‌کند و جسارت در بیان نظریات و احساسات، گفت‌و‌گو برای حل مشکل، ارائهٔ راهکار جمعی و خلاقیت را به آن‌ها آموزش می‌دهد.

خواندن کتاب روزی که مداد شمعی‌ها دست از کار کشیدند را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب گروه سنی الف و ب است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روزی که مدادشمعی ها دست از کار کشیدند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروزی که مدادشمعی ها دست از کار کشیدند
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۱۰/۰۱
فرمت کتابPDF

اسرا
۱۴۰۲/۱۰/۲۱

تصویر گری خیلی باحالی داشت + متن کتاب که بنظرم یه متن خلاقانه ای بوده واقعا که از زبان تک تک مداد شمعی ها صحبت می‌کنه در کل واسه خودم خیلی باحال بود

Moonlight
۱۴۰۵/۰۱/۲۵

چه قدر بانمک بود🤣 خوبه که مدادشمعی‌ها واقعا نمی‌تونن گله کنن🤭 تصویرگری کتاب هم خیلی خوب بود

miss_yalda
۱۴۰۴/۰۳/۲۷

خلاقانه، جان بخشی به اشیا و بامزه!

زحل🪐
۱۴۰۴/۱۰/۰۴

این کتاب برای آموزش رنگ به بچه های زیر 6 سال و همچنین تقویت هوش هیجانی و احساس همدلی، فوق العاده ست👌🏼💙💚💛🧡🩷❤️ من از این کتاب برای نوشتن یک طرح درس دو هفته ای استفاده کردم، مناسب آموزش های مهد و...بیشتر

movj
۱۴۰۴/۰۸/۱۹

خیلی کتاب ناز حال خوب کن و زیبایی برای همه سنین هست. من که لذت بردم با اینکه میانسال هستم♥️

السا
۱۴۰۴/۰۲/۱۵

خوب وخوب وخوب وخوب وخوب وخوب و خوب

سپیدار
۱۴۰۵/۰۳/۱۲

نقاشی قشنگ سوژه خلاقانه برای دخترم جالب بود که اگر مداد رنگی‌هاش بخوان حرف بزنن چی میگن

رباب خاتون

۱۴۰۵/۰۲/۲۶

عالی است

مامی بوک
۱۴۰۵/۰۲/۱۵

پسر شش ساله ام گفت تصویرهاش رو دوست داشتم و موضوعش برام جالب و خنده دار بود به همه توصیه میکنم

کتاب خوان تازه وارد
۱۴۰۵/۰۲/۰۱