دانلود و خرید کتاب اصفهان حسن زنده‌دل

معرفی کتاب اصفهان

«اصفهان» از مجموعه کتاب‌های «راهنمای گردشگری ایران» به قلم و پژوهش حسن زنده‌دل( -۱۳۳۱)، محرم نوروزی( -۱۳۳۹) و زهره سلیمی( -۱۳۴۷) منتشر شده است.

در این کتاب، استان اصفهان و شهرستان‌های آن معرفی شده‌اند. آثار طبیعی این استان شامل سواحل و دریاچه‌ها، تالاب‌ها ومرداب‌ها، ارتفاعات و قله‌ها، جنگل‌ها و دشت‌ها، تفرجگاه‌ها، جزایر و شبه جزیره‌ها، رودها و چشمه‌های معدنی وآبگرم‌ها، مناطق حفاظت شده حیات وحش، آبشارها و غارهای طبیعی به همراه توضیحات مناسب و تصاویر زیبا توضیح داده شده‌اند.

بناهای تاریخی استان اصفهان مانند کاخ‌ها، قلعه‌ها، پل‌ها، آتشکده‌ها، برج‌ها و مناره‌ها، خانه‌های قدیمی، مدرسه‌ها، بازارهای قدیمی و غارهای تاریخی دسته‌بندی وتشریح شده‌اند.

آثار مذهبی و زیارتی نیز مانند مساجد، بقعه‌ها و امامزاده‌ها، کلیساها و معابد و آتشگاه‌ها همانند بخش تاریخی توضیح داده شده‌اند.

در بخش فرهنگ و هنر عشایر و روستاهای شگفت‌انگیز، صنایع دستی، موسیقی محلی، انواع غذاها و آرامگاه‌های مشاهیر و حتی به برخی بازی‌ها و ادبیات عامیانه استان اصفهان نیز پرداخته شده‌اند.

همچنین در این مجموعه، نقشه راه‌ها و جاذبه‌های توریستی استان و نقشه شهر مرکزی و برخی از شهرهای اصفهان آورده شده است که برای گردشگران و مردم استان بسیار سودمند است.

تئو:)
۱۳۹۸/۱۰/۲۳

اِگه یه روزی ، خواستین ، به شَهری ما ، سفر کُنیندا، آ قَدَمی ، مُبارِکِیدونا ، سَری دوتا گولی چِشی ما بزاریندا ، به دردِ دون میخوره ۰ البته میخواستم ، دعوتیدون کنَم ، به شهری ، که میگن،

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است