معرفی و دانلود کتاب درخت گیلاس pdf + خلاصه رایگان

کتاب درخت گیلاس

۳.۸ امتیاز(از ۲۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب درخت گیلاس

کتاب درخت گیلاس نوشتهٔ دایساکو ایکه دا و ترجمهٔ مهدی شجاعی است. انتشارات کتاب نیستان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر یک داستان برای کودکان است.

درباره کتاب درخت گیلاس

کتاب درخت گیلاس نوشتهٔ دایساکو ایکه دا است. این کتاب را «فومیکو یاماناکا» ترجمه و «سیدمهدی شجاعی» بازآفرینی کرده است. داستان دربارهٔ خانواده‌ای است که در کنار شهر و پای تپه سبز و خرم زندگی می‌کنند. روی این تپه یک درخت گیلاس قرار داشت؛ درختی که همهٔ بچه‌ها دوستش داشتند. اهالی روستا سبدهایشان را از گیلاس پر می‌کردند و با خود به خانه می‌بردند.

یک روز ناگهان اتفاقی افتاد؛ جنگ شد. کشوری دیگر حمله کرد. حالا چه بر سر درخت گیلاس خواهد آمد؟ چه بر سر این خانواده و اهالی روستا خواهد آمد؟

خواندن کتاب درخت گیلاس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به کودکان گروه سنی «ب» و «ج» پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درخت گیلاس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدرخت گیلاس

۱۴۰۴/۰۳/۲۸

روایت داستانی از امید در جنگ برای گروه سنی کودکان

Arghavan
۱۴۰۴/۰۴/۰۴

داستان بسیار زیبایی بود گر چه بعضی از تیکه هایش غم انگیز بود ولی در کل داستان زیبا و کوتاهی بود🩷🩷

۱۴۰۴/۰۴/۰۶

خیلی زیباست