کتاب آموزش جامع قرآن (جلد اول)
معرفی کتاب آموزش جامع قرآن (جلد اول)
کتاب الکترونیکی «آموزش جامع قرآن (جلد اول)» اثری از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، گروه علمی قرآن است که در مرکز نشر هاجر به چاپ رسیده است. مجموعه آموزش جامع قرآن ۶ جلد دارد که برای ۶ نیمسال تحصیلی تدوین شده است. این کتاب جلد نخست از این مجموعه است.
درباره مجموعه آموزش جامع قرآن
هر کتاب مجموعهٔ آموزش جامع قرآن از دو بخش عمدهٔ آموزش قرائت و آموزش مفاهیم تشکیل شده است و هرکدام از این دو بخش نیز زیرشاخههای زیاد و مهمی دارند. به همین خاطر مخاطب این دورهها علاوه بر صحیحخوانی و روانخوانی قرآن کریم، با مفاهیم و معانی هریک از سورههای قرآن نیز به شکلی عمیق آشنا خواهد شد. طرح آموزش جامع قرآن این مجموعه از روش آموزشی پیامبر اکرم (ص) الهام گرفته شده است.
دورهٔ آموزش جامع قرآن علاوه بر قرائت صحیح و فصیح قرآن و نماز، شامل آشنایی با معانی واژگان و آموزش عمیقتر لغات بهدلیل تکرار زیاد است. این امر باعث انس بیشتر با سورههای قرآن و افزایش علاقه به قرآن پس از درک این معانی میشود. همچنین قرارگرفتن در فضای تربیتی گامبهگام سورهها و در نتیجه تسلط بر مفاهیم قرآنی، انگیزهبخشِ بهکارگیری این مفاهیم در زندگی است.
مواردی که ذکر شد تعدادی از نتایجی است که انتظار میرود در پایان این دوره حاصل شود.
مجموعه آموزش جامع قرآن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این اثر به افرادی پیشنهاد میشود که مایل هستند با مفاهیم قرآن به شکلی عمیقتر آشنا شوند و همچنین شیوهٔ صحیح و فصیح قرائت قرآن را بیاموزند.
یک سئوال دارم !؟!؟ چرا در مملکت اسلامی کتاب آموزش قرآن اینقدر باید گران باشد ؟ 🤔