کتاب شاه کلید ارتباطات
معرفی کتاب شاه کلید ارتباطات
کتاب الکترونیکی «شاه کلید ارتباطات (مدل رفتارشناسی دیسک)» نوشتهٔ حمید ندیمی در انتشارات امید کویر چاپ شده است.
درباره کتاب شاه کلید ارتباطات (مدل رفتارشناسی دیسک)
در این کتاب تلاش شده با آموزش مهارت های ارتباطی برگرفته از مدل رفتارشناسی دیسک راه ارتباط بهتر با اطرافیان فراگرفته شود. این توانایی با تشخیص و شناخت تفاوتهای رفتاری امکانپذیر است. یکی از بهترین و کاربردیترین ابزارها در زمینه رفتارشناسی، مدل دیسک است. انسانها علاقۀ بسیاری دارند که از طرف دیگران درک شده و آنگونه که علاقهمند هستند با آنها رفتار شود و خواستههایشان برآورده شود. کتاب شاه کلید ارتباطات (مدل رفتارشناسی دیسک) به ما کمک میکند چرایی رفتارهای خود و دیگران را در محیطهای مختلف درک کنیم و بتوانیم در کوتاهترین زمان ممکن بهترین رفتار را از خود نشان دهیم.
کتاب شاه کلید ارتباطات (مدل رفتارشناسی دیسک) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به کتابهای توسعهٔ فردی پیشنهاد میشود.
نمیدونم چقدر با مدل رفتاری DISK آشنا هستین. ولی یه مثال بخوام بزنم افرادی که خیلی شنا بلد هستن یا هیچی بلد نیستن غرق نمیشن، افرادی غرق میشن که شنا رو نصفه و نیمه بلدن. توقع نداشته باشین با خوندن
دارای متن روان و جذابی بود ،خیلی هم کاربردی و ضروری هست که همه بااین موضوع آشنا بشن ، علی الخصوص افرادی که مدام با مردم در ارتباط هستند ،فقط ای کاش در این کتاب در باب متقاعد سازی تیپ
خیلی خوب بود بسیار ساده و روان توضیح داده شده همه چی✌✌✌✌✌