کتاب پیامبر اعظم (ص)، الگوی تربیتی جوانان
معرفی کتاب پیامبر اعظم (ص)، الگوی تربیتی جوانان
کتاب پیامبر اعظم (ص)، الگوی تربیتی جوانان نوشتهٔ علی شیرازی و ویراستهٔ محمدحسن استادی مقدم است و انتشارات خادم الرضا (ع) آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب پیامبر اعظم (ص)، الگوی تربیتی جوانان
پیامبر اکرم محمد بن عبدالله (ص) بزرگترین شخصیت اسلام است. او دارندهٔ پیام و مبلغ و پیامرسان خداوند متعال است و دریچهای به سوی عالم والا بوده و مسیر ما به سمت وحی الهی است. او کسی است که سنّتش، حجت بوده و سیره و رفتار وی الهامبخش نسلها و ملتهاست. پیامبر (ص) نمادی از نمادهای انسانیت و از بزرگترین شخصیتهایی است که تاریخ را دگرگون ساخته است.
هیچ جامعه و فردی بدون الگو نمیتواند به هدف دست یابد؛ البته الگو باید کامل باشد. قرآن و اولیای الهی، پیامبر اعظم (ص) را به عنوان بهترین الگو معرفی میکنند. جوانی دورهای است که آثارش در همهٔ زندگی ماندگار است؛ از این رو اگر جوانان عزیز، این دوران را با پیروی از کاملترین الگوی بشریت سپری کنند، آیندهای درخشان در پیش روی آنان است. کتاب پیامبر اعظم (ص)؛ الگوی تربیتی جوانان در ۱۴ سرفصل تألیف شده است، که تعدادی از آنها عبارتاند از: تواضع و فروتنی، عفو و گذشت، کار و تلاش، محبت، امانتداری، و وفای به عهد.
خواندن کتاب پیامبر اعظم (ص)، الگوی تربیتی جوانان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که دربارهٔ پیامبر اسلام (ص) میخواهند بیشتر بدانند پیشنهاد میکنیم.