کتاب عزت نفس و اعتماد به نفستان را افزایش دهید فاطمه غلامپور + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب عزت نفس و اعتماد به نفستان را افزایش دهید

کتاب عزت نفس و اعتماد به نفستان را افزایش دهید

معرفی کتاب عزت نفس و اعتماد به نفستان را افزایش دهید

کتاب عزت نفس و اعتماد به نفستان را افزایش دهید نوشتهٔ فاطمه غلامپور است و انتشارات نوروزی آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب عزت نفس و اعتماد به نفستان را افزایش دهید

هیچ چیز مهم‌تر از این نیست که درباره‌ٔ خودمان چه احساسی داریم و چگونه می‌اندیشیم. داشتن دیدی مثبت نسبت به خودمان و اینکه چه کسی هستیم و چه کار می‌کنیم و اساساً دوست‌داشتن خودمان یکی از مسائلی است که امروزه اگر نگوییم نایاب، بسیار کم‌یاب شده است. البته برای همه‌ٔ ما زمان‌ها و موقعیت‌هایی پیش می‌آید که اعتمادبه‌نفس‌ خود را از دست می‌دهیم و احساس خوبی نسبت به خودمان نداریم. اما هنگامی که عزت نفس پایین، به یک مسئله‌ٔ بلندمدت تبدیل می‌شود، می‌تواند آثار مخربی بر سلامت روانی و زندگی ما به جا بگذارد. اما هیچ‌کس نمی‌تواند به عقب برگردد و دوباره شروع کند، اما همه می‌توانند از همین امروز آغاز کنند و پایان تازه‌ای رقم بزنند. پس ما می‌توانیم با ایجاد تغییراتی در نگرش و ذهنیت‌ خودمان، به گونه‌ای عمل کنیم که آثار منفیِ ناشی از عزت نفس پایین را تا حد ممکن کاهش دهیم. در کتاب عزت نفس و اعتماد به نفستان را افزایش دهید با مفهوم عزت نفس و اعتماد به نفس آشنا شده و می‌آموزید که چطور می‌توانید این دو را افزایش دهید.

عزت نفس می‌تواند بر موارد زیر تأثیرگذار باشد:

اینکه فرد خودش را دوست‌ داشته باشد و برای خودش ارزش قائل شود.

قدرت تصمیم‌گیری داشته باشد و خودش را ثابت‌ کند.

نقاط قوت و مثبت خود را بشناسد.

توانایی انجام کارهای تازه و دشوار را داشته باشد.

نسبت به خودش لطافت و مهربانی نشان‌دهد.

بدون آنکه خودش را سرزنش‌ کند از اشتباهاتش بگذرد.

زمانی را به خود اختصاص دهد.

باور داشته باشد که بودن وی در جامعه اهمیت دارد و به اندازهٔ کافی مثمرثمر است.

باور داشته باشد که استحقاق خوشبختی را دارد.

این کتاب به شما یاری می‌رساند تا در تمامی این موارد پیشرفت و رشد کنید.

خواندن کتاب عزت نفس و اعتماد به نفستان را افزایش دهید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که می‌خواهند اعتماد به نفس و عزت نفس خود را افزایش دهند پیشنهاد می‌کنیم.