معرفی و دانلود کتاب مبانی دندانپزشکی ترمیمی در پری کلینیک pdf + خلاصه رایگان

و آنچه هر دانشجوی دندانپزشکی پیش از ورود به بخش ترمیمی باید بداند

۳.۳(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مبانی دندانپزشکی ترمیمی در پری کلینیک

کتاب مبانی دندانپزشکی ترمیمی در پری کلینیک نوشتهٔ مهشید محمدی بصیر، محمد توکلی، زهرا طاهری، زهره مرادی، فاطمه ملاوردی، حسین گلزاری، محسن رضایی، مهدیه جمشیدیان و منصوره بابا صفری است. این کتاب در انتشارات دانشگاه شاهد منتشر شده است.

درباره کتاب مبانی دندانپزشکی ترمیمی در پری کلینیک

پری‌کلینیک نخستین مرحلهٔ آشنایی دانشجویان با علم دندانپزشکی ترمیمی است. آنچه مسلم است کتب مرجع دندان‌پزشکی دارای ارزش علمی بسیار بالا بوده ولی حجم بالا و وسعت مطالب موجود، موجب شده است تا علاقهٔ دانشجویان به مطالعه این‌گونه کتب کمتر شود. کتاب مبانی دندانپزشکی ترمیمی در پری کلینیک با هدف تهیهٔ منبعی حاوی مطالب علمی متناسب با واحد مبانی ترمیمی نوشته شد تا مجموعه‌ای از اطلاعات را به زبانی ساده و علمی و در حین حال خلاصه را برای دانشجویان ارائه دهد. کتاب حاضر به‌صورت یک درسنامه با تصاویر شماتیک نوشته شده و این کتاب می‌تواند کمبود یک منبع آموزشی متناسب با واحد پری‌کلینیک ترمیمی را جبران نماید.

خواندن کتاب مبانی دندانپزشکی ترمیمی در پری کلینیک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان دندان‌پزشکی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مبانی دندانپزشکی ترمیمی در پری کلینیک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مبانی دندانپزشکی ترمیمی در پری کلینیک
عنوان دیگر:و آنچه هر دانشجوی دندانپزشکی پیش از ورود به بخش ترمیمی باید بداند
موضوع:پزشکی عمومی
نویسنده:مهشید محمدی بصیر، محمد توکلی، زهرا طاهری، زهره مرادی، فاطمه ملاوردی، حسین گلزاری، محسن رضایی، مهدیه جمشیدیان، منصوره بابا صفری
انتشارات:انتشارات دانشگاه شاهد
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۴/۰۴/۳۰