معرفی و دانلود کتاب فرهنگ کامل نام pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر آسیم

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فرهنگ کامل نام

کتاب فرهنگ کامل نام پژوهش محمود نامنی است و نشر آسیم آن را منتشر کرده است. این کتاب اسامی را به تفکیک نام دختران و پسران ارائه داده است. این کتاب شامل زیباترین نام‌های رایج در زبان‌های پارسی، آشوری، ترکی، عبری، پهلوی، اوستایی، لاتین، عربی، ارمنی، همراه با ذکر معانی و ریشهٔ لغات است.

درباره کتاب فرهنگ کامل نام

کتاب فرهنگ کامل نام زیباترین نام‌های رایج در زبان‌های پارسی، آشوری، ترکی، عبری، پهلوی، اوستایی، لاتین، عربی، ارمنی، همراه با ذکر معانی و ریشهٔ لغات آن‌ها را در بر گرفته است. این نام‌ها به تفکیک دختر و پسر بودن آن‌هاست.

خواندن کتاب فرهنگ کامل نام را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که برای فرزند خود می‌خواهند نام‌گذاری کنند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فرهنگ کامل نام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فرهنگ کامل نام
تعداد صفحه‌ها:۲۹۶ صفحه
قیمت کتاب:۸۰۰۰۰ تومان

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۱۰/۲۵

سلام به کتاب خوان های عزیز: کتاب جالبی است همه اسم ها در این کتاب گرد آوری شده برای من جالب بود .