کتاب توتو و عمو هزار پا
معرفی کتاب توتو و عمو هزار پا
کتاب توتو و عمو هزارپا نوشته هان لیو یانگزائو و ترجمه مرجان رزمی است. نشر تازهها این کتاب را روانه بازار کرده است. این اثر، با هدف آشناکردن کودکان ۲ تا ۵ساله با «کلمات» نوشته شده است.
درباره کتاب توتو و عمو هزار پا
داستان این کتاب درمورد پسری به نام توتو است که در همسایگی یک هزارپا زندگی میکند. اسم این هزارپا عمو سی پا است. موضوع اصلی و محوری این کتاب درمورد مهربانی و اهمیت به اطرافیان است.
عمو سی بیمار شده است و همه همسایهها بهنوبت به دیدن او میآیند و چیزی برای او میآورند.
خواندن کتاب توتو و عمو هزار پا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به کودکان ۲ تا ۵ سال پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب توتو و عمو هزار پا
«عمو سی پا، همیشه جورابهای رنگی میپوشد و کفشهایش هم همیشه تمیزند. او هر روز یک کلاه مشکی، سرش میگذارد و یک عصا هم دستش میگیرد و به پیادهروی میرود. یک روز عمو سی پا، از خانه بیرون نیامد. توتو که خیلی نگرانش شده بود، به خانهاش رفت و فهمید عمو سی پا، بیمار شده است. توتو پیش مادرش رفت و با ناراحتی گفت: مامان، عمو سی پا مریض شده.
مامان به توتو گفت: «الان برایش یک سوپ خوشمزه درست میکنم تا حالش خوب شود. وقتی غذا آماده شد، توتو آن را برای عمو سی پا برد. وقتی توتو به خانه عمو سی پا رسید، در زد. بعد صدای آرامی شنید که گفت: بفرمایید». عمو سی پا روی تختش نشسته بود و از دیدن توتو خیلی خوشحال شد.»
خوب بود