کتاب خانواده فضایی و مسافران آن
معرفی کتاب خانواده فضایی و مسافران آن
کتاب خانواده فضایی و مسافران آن نوشتۀ هستی سادات حسینی است. انتشارات جامخانه این کتاب را روانۀ بازار کرده است. این اثر، پا را از روی زمین و آسمانی که میشناسیم فراتر میگذارد تا برای خوانندۀ کتاب از فضا بگوید؛ از کهکشان، منظومۀ شمسی، خورشید، ماه و سیارههای دیگر.
درباره کتاب خانواده فضایی و مسافران آن
کتاب خانواده فضایی و مسافران آن، پس از شرح فضا و برخی مختصات آن به توضیح ماهواره و گونههای آن میپردازد؛ ماهوارههای نظامی، مخابراتی و هواشناسی. هستی سادات حسینی، کتابش را با بخشی دربارۀ فضاپیما به پایان میرساند.
این کتاب، با زبانی ساده نوشته شده است و نیز تصاویری رنگی دربردارد.
خواندن کتاب خانواده فضایی و مسافران آن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران علم نجوم پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب خانواده فضایی و مسافران آن
«منظومه شمسیِ ما از يک ستاره متوسط (خورشید) و هشت سیاره تشکیل شده است. سیارات بر دو نوع متفاوتِ سیارات درونی و بیرونی تقسیم شده اند، چهار سیاره درونی که به خورشید نزديک تر هستند با نام های، عطارد، ناهید، زمین و مريخ شناخته می شوند. اين سیارات ،نسبتاً کوچکتر و عمدتا ًمتشکل از سنگ و فلز هستند.
چهار سیاره بیرونی نیز با نام های مشتری، زحل، اورانوس و نپتون خوانده می شوند که اکثراً ماده اصلی تشکیل دهنده آنها گاز می باشد.
کهکشان چیست ؟ سیّاره چیست؟ اين اجرام از کجا آمده اند؟ چرا برخی سنگی و برخی گازی هستند؟ سیّاره ما چگونه سیّاره ای است؟ سعی داريم به اين پرسش ها پاسخ دهیم.»
عالیه اطلاعات فوق العاده ای رو در اختیارم گذاشت .