معرفی و دانلود کتاب سیندرلا pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات فرواک

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سیندرلا

کتاب الکترونیکی «سیندرلا» نوشتهٔ رون دیاس با ترجمهٔ معصومه‌ حسین‌نسب در انتشارات فرواک چاپ شده است. این کتاب از مجموعهٔ قصه‌های جورواجور؛ مجموعه‌ای از بهترین داستان‌های کودکانه دنیا نشر فرواک است.

درباره کتاب سندرلا

سیندرلا با نامادری بدجنس و دو خواهر ناتنی‌اش زندگی می‌کند. خواهران و مادر ناتنی او مدام به سیندرلا ظلم می‌کنند و او را مجبور می‌کنند که کارهای خانه را انجام دهد. شبی جشنی توسط شاهزاده ترتیب داده می‌شود. سیندرلا به کمک فرشته‌ای در این مهمانی شرکت می‌کند و اتفاقات دیگری در ادامه رخ می‌دهد که زندگی او را تغییر می‌دهد.

کتاب سیندرلا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب مناسب گروه سنی ب است.

بخشی از کتاب سندرلا

یـک روز صبـح کـه مثـل همیشـه سـیندرلا مشـغول تمیـز کـردن خانـه بـود زنـگ در بـه صـدا در آمـد، وقتـی در را بـاز کـرد متوجـه شـد کـه دعوتنامـه‌ای از طـرف پادشـاه برایشـان آمـده اسـت. او نامـه را بـه نامادریـش داد. «حاکـم شـهر جشـنی بـه خاطـر پسـرش برپـا کـرده و از تمـام دختـر خانم‌هـای زیبـا و متشـخص دعـوت کـرده تـا در ایـن مهمانـی شـرکت کننـد.» خواهـران سـیندرلا خوشـحال شـدند. در همیـن موقـع سـیندرلا از نامادریـش خواسـت کـه او را هـم بـه مهمانـی ببرنـد. نامادریــش هــم بــا لبخنــدی مکرانــه گفــت : «بــه شــرطی می‌توانــی همــراه مــا بیایــی کــه تمــام کارهایـت را تمـام کنـی و بتوانـی لبـاس مناسـبی بـرای مهمانـی فراهـم کنـی تـا آنرا بپوشـی.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سیندرلا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سیندرلا
عنوان دیگر:قصه‌های جورواجور؛ مجموعه‌ای از بهترین داستان‌های کودکانه دنیا