تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب پویایی شناسی کسب و کار (جلد اول)
معرفی کتاب پویایی شناسی کسب و کار (جلد اول)
کتاب پویایی شناسی کسب و کار (جلد اول) نوشته جان د. استرمن است و با ترجمه کوروش برارپور و دیگران است و در انتشارات سمت منتشر شده است.
درباره کتاب پویایی شناسی کسب و کار (جلد اول)
کتاب پویاییشناسی کسبوکار یکی از کتابهای درسی مهم رشته مدیریت کتابی بسیار غنی است که بر پایه مطالعات و مراجع زیاد و بر اساس روش پویاییشناسی سیستمها و با مطالبی گسترده برای کاربرد این روش در زمینه کسبوکار نگاشته شده است. کتاب حاضر مدلسازی را با استفاده از روش پویاییشناسی سیستمها برای تحلیل سیاست و استراتژی با تمرکز بر کاربردهای آن در کسبوکار و سیاست عمومی به شما معرفی میکند. پویاییشناسی سیستمها دیدگاه و مجموعهای از ابزارهای مفهومی است که به ما توانایی درک ساختار و پویایی سیستمهای پیچیده را میدهد. پویاییشناسی سیستمها همچنین روش مدلسازی دقیق است که ما را قادر میسازد سیستمهای پیچیده را به صورت رایانهای و ساختاریافته شبیهسازی کنیم و با استفاده از آنها، سیاستها و سازمانهای مؤثرتری طراحی کنیم. در مجموع، این ابزارها به ما امکان ایجاد شبیهسازهای پرواز در مدیریت را میدهند مطالعه این کتاب برای دانشجویان، مدیران، مشاوران و پژوهشگرانی که علاقهمند هستند با روش پویاییشناسی سیستمها آشنا شوند کاربرد آن را برای درک علل پویایی کسبوکار و کنترل و بهبود رفتار بنگاههای کسبوکار فرا گیرند، بسیار مفید است.
خواندن کتاب پویایی شناسی کسب و کار (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به مدیریت کسبوکار پیشنهاد میکنیم.