معرفی و دانلود کتاب آموزش گام به گام توابع و فرمول‌نویسی در اکسل pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش گام به گام توابع و فرمول‌نویسی در اکسلsubscriptionAvailable

کتاب آموزش گام به گام توابع و فرمول‌نویسی در اکسل

۳.۰(از ۷ امتیاز)
آرمان ری‌بد
categoryدسته‌بندی:
کامپیوتر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آموزش گام به گام توابع و فرمول‌نویسی در اکسل

«آموزش گام به گام توابع و فرمول‌نویسی در اکسل» نوشته آرمان ری‌بد( -۱۳۴۹)، یک کتاب کاربردی برای آموزش نوشتن توابع ریاضی و فرمول‌نویسی در فضالی نرم‌افزار اکسل است. با توجه به گستردگی امکانات اکسل و کاربرد فراوان آن در همه علوم و فنون، استفاده از این نرم‌افزار برای هرکسی که با ارقام و اطلاعات سروکار دارد امری واجب است. از طرف دیگر کاربران کامپیوتر از کارایی این نرم‌افزار به منظور آسان کردن امور خود اطلاع زیادی ندارند. کتابهای مقدماتی نیز بیشتر برای آشنایی با اکسل نوشته شده‌اند و از قدرت زیاد اکسل در انجام محاسبات صحبتی نمی‌کنند. توانایی اکسل در به کارگیری توابع محاسباتی یکی از اصلی‌ترین اهداف این کتاب در نظر گرفته شده است. به طور قطع کمتر از ۱۰درصد افرادی که با اکسل سروکار دارند، از توابع اکسل برای محاسبات خود استفاده می‌کنند. این کتاب برای کاربران متوسط و حرفه‌ای اکسل نوشته شده است. این کتاب براساس اکسل ۲۰۰۷ تهیه شده است. از آنجایی که تغییرات زیادی از نسخه‌های قبلی اکسل، تا اکسل ۲۰۰۷ بوجود آمده است، ممکن است صدور دستورات در این کتاب برای نسخه‌های قدیمی اکسل مناسب نباشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش گام به گام توابع و فرمول‌نویسی در اکسل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش گام به گام توابع و فرمول‌نویسی در اکسل
فرمت کتابPDF

mohammad shadab
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۷/۰۹

کتاب خوبیه ولی اصلا مثال ها وتصاویر خوبی نداره،حیف شد واقعا،سرفصلاش همونی بود که میخواستم و به جزییات خوبی اشاره میکرد ولی اصلا رو مثال هاش کار نکرده بود وخیلی موضوع پیچیده میشد،من مجبور بودم از خودم مثال بسازم و...بیشتر

۱۴۰۱/۰۸/۰۱

عالی

احمدرضا سراج
۱۴۰۱/۰۳/۰۵

بنظر من که خوب بود، جواب سوالمو گرفتم، بستگی داره چی بخوای...

اکسل پیشرفته ۲۰۱۹ ویژه‌ی بازار کارتصویر جلد کتاب اکسل پیشرفته ۲۰۱۹ ویژه‌ی بازار کار
کامران پورفتحی
کلید حسابداری در excelتصویر جلد کتاب کلید حسابداری در excel
حمید رضا خداپرست
اصول حسابداری ۱تصویر جلد کتاب اصول حسابداری ۱
سمیه قنبری
قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰تصویر جلد کتاب قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰
عباس مزیکی
اقتصاد مهندسی؛ ارزیابی طرح‌های اقتصادی (رویکرد نوین)تصویر جلد کتاب اقتصاد مهندسی؛ ارزیابی طرح‌های اقتصادی (رویکرد نوین)
علیرضا مهدیخانی
قانون مالیات‌های مستقیم آموزش با روش نوینتصویر جلد کتاب قانون مالیات‌های مستقیم آموزش با روش نوین
محمد صادق عبدالهی پور
برنامه نویسی اندروید و IOS به کمک زبان بیسیکتصویر جلد کتاب برنامه نویسی اندروید و IOS به کمک زبان بیسیک
مجید شخصی دستگاهیان
زبان انگلیسی برای دانشجویان اقتصاد، مدیریت و حسابداریتصویر جلد کتاب زبان انگلیسی برای دانشجویان اقتصاد، مدیریت و حسابداری
علیرضا کرباسی
آموزش حسابداری و تکنیک های کاربردیتصویر جلد کتاب آموزش حسابداری و تکنیک های کاربردی
محمدرضا خیاطان
کاربرد اکسل در حسابداریتصویر جلد کتاب کاربرد اکسل در حسابداری
عصمت زنگنه
حسابداری مالیاتیتصویر جلد کتاب حسابداری مالیاتی
عبدالکریم مقدم
آموزش گام به گام برنامه‌نویسی بانک اطلاعاتی با ویژوال بیسیک‌نت ( مرجع کامل)تصویر جلد کتاب آموزش گام به گام برنامه‌نویسی بانک اطلاعاتی با ویژوال بیسیک‌نت ( مرجع کامل)
رمضان عباس نژادورزی
حسابداری شرکت هاتصویر جلد کتاب حسابداری شرکت ها