کتاب درمان بیماریها با طب سنتی
معرفی کتاب درمان بیماریها با طب سنتی
کتاب الکترونیکی «درمان بیماریها با طب سنتی» نوشتهٔ دکتر مسعود بلاغت نیا در انتشارات ملینا چاپ شده است.
درباره کتاب درمان بیماریها با طب سنتی
در دنیا ۷۵۰ هزار گونه گیاهان دارویی وجود دارد که ۱۰ درصد از این میزان خواص درمانی دارد. سازمان جهانی بهداشت طی ۳۰ سال گذشتهاستفاده از ظرفیت طب سنتی و مکمل را در کنار طب جدید در دستور کار خود قرار دادهاست، ریشه دار بودن در فرهنگ مردم، کل نگر بودن طب سنتی و سهولت دسترسی و ارزانتر بودن خدمات طب سنتی از دلایلی است که این سازمان در توسعه و ترویج طب سنتی مد نظر دارد.
مسعود بلاغتنیا، در کتاب حاضر، اذعان میکند که مصرف بیرویۀ داروهای شیمیایی هم باعث مقاوم شدن میکروبها میشود و هم عوارض جانبی برای بدن ما در پی دارد. بنابراین، بلاغتنیا طیف متنوعی از گیاهان را بررسی و برای هر یک، مورد استفاده و شیوۀ مصرفشان را تشریح کرده است.
کتاب درمان بیماریها با طب سنتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به طب سنتی پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب درمان بیماریها با طب سنتی
دليل اين كه پرتقال خستگي را از بين ميبرد اين است كه در هر ۱۰۰ گرم اين ميوه ۵۳ ميلي گرم ويتامين c وجود دارد . مصرف روزانه يك عدد از اين ميوه نياز روزانه ما را به اين ويتامين تامين میكند. زمانی كه احساس خستگی فيزيكی میكنيد به سراغ پرتقال برويد و اين معجون را تهيه كنيد. آب يك عدد پرتقال را بگيريد و داخل يك فنجان بريزيد . يك قاشق چایخوری به آن عسل اضافه كنيد و فنجان را با آب جوش پر كنيد و به هم بزنيد. قبل از رفتن به رخت خواب اين معجون را ميل كنيد. اگر زياد خسته شديد اين معجون را تا زمانی كه حالتان بهتر شود ميل كنيد . هيچ مورد منع مصرفی برای اين جوشانده وجود ندارد و به دلخواه میتوانيد ميزان پرتقال و عسل را تغيير دهيد.
من بخاطر امکانات و در دسترس بودم و عنوان کتابها یی که نظرم بود روجلب نموده