کتاب شرح زیارت عاشورا و آثار معجزه آسای آن
معرفی کتاب شرح زیارت عاشورا و آثار معجزه آسای آن
کتاب شرح زیارت عاشورا و آثار معجزه آسای آن نوشتهٔ ناصر رستمی لاهیجانی است و نشر میراث ماندگار آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب شرح زیارت عاشورا و آثار معجزه آسای آن
یکی از زیارتنامههایی که از ناحیهٔ حضرات معصومین به مردم رسیده زیارت عاشوراست و سفارشهای زیادی برای مداومت در خواندن آن شده است. این زیارتنامه توسط امام پنجم شیعیان امام محمد باقر (ع) به شیعیان تعلیم داده شده است. زیارت عاشورا صحیفهای مختصر اما از نظر معنوی بسیار کامل و پر محتواست. این کتاب شرح بر زیارت عاشورا و آثار معجزه آسای آن نامگذاری شده زیرا آثار و برکات و معجزههای زیادی از این زیارتنامه دیده شده است.
این کتاب به معرفی و شناسایی چهرههای مختلف که اسامی آنها در این زیارتنامه آمده است میپردازد. از ویژگیهای مهم کتاب شرح زیارت عاشورا و آثار معجزه آسای آن این است که برخی علل و اسباب واقعه عاشورا مورد بررسی قرار میگیرد. بنابراین مباحثی تحت عنوان از سقیفه مدینه تا کربلای حسینی، از امیه تا فرزند ناپاکش یزید و از هاشم (جدّ پیغمبر) تا فرزند پاکش امام حسین و تا فرزندش قائم آل محمد دراین کتاب مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
در این کتاب حکایتهایی از بزرگان و مراجع تقلید تشیع دربارهٔ اهمیت و برکات زیارت عاشورا با ذکر اسامی آنها بیان شده تا خوانندگان بیشتر به اهمیت این زیارت و ارزش معنوی آن پی ببرند و از مداومت بر خواندن زیارت عاشورا بهرههای فراوانی ببرند.
خواندن کتاب شرح زیارت عاشورا و آثار معجزه آسای آن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دوستداران سالار شهیدان، امام حسین (ع) پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب شرح زیارت عاشورا و آثار معجزه آسای آن
زیارت از نظر لغوی یعنی بازدید کردن و دیدار کردن شخص بزرگ، رفتن به مشاهده متبرکه و بقعهها رفتن، دعایی که به عنوان تشرف باطنی برای امامها و امامزادهها و اولیاء خدا خوانده میشود.
زیارت یعنی سخن گفتن با اسوهها واولیاء خدا میباشد زیرا مخاطبین زیارت همان اولیاء الله پیغمبران وائمه هدی هستند به خصوص در این زیارت مخاطب حضرت سید الشهداء میباشد که انسان را برای یکتاپرستی و خود باور کردن دعوت میکند من عرف نفسه فقط عرف ربّ: یعنی هر کس خود را شناخت خدای خود را شناخته است.
زیارت یعنی تجدید دیدار کردن و عهد و پیمان. زائر مشتاق دیدار یار است و برای رسیدن به آن سختی راه ومسیر را بر خود هموار میکند تا به وصال دیدار نائل گردد.
زیارت: انسان را دعوت میکند که مبارزه با بت درونی (نفس اماره) و بت بیرونی و در حقیقت زیارت: همان سخن گفتن با واسطههای خداوند به جهت رشد و رسیدن به کمال انسانهاست. لکن دراین زیارت کسانی را میخوانیم و نام میبریم که در نیاز و عشق با الله و آگاهی و مبارزه با ظلم وستم بهترین و عالیترین نمونهها میباشند و به همین جهت است که با خواندن زیارت امام حسین احساس نیاز و عشق بیشتری به خداوند پیدا میکنیم و معرفتی افزونتر نسبت به خداوند و دین او بهدست میآوریم و همچنین روح ظلمستیزی و مبارزه با استکبار و استثمار را در خود ایجاد مینمائیم.
این کتاب واقعا در تشویق من به خواندن زیارت عاشورا موثر بود
پی دی اف بود و مطالعه اش سخت