کتاب شاخص های مکتب شهید سلیمانی
معرفی کتاب شاخص های مکتب شهید سلیمانی
کتاب شاخص های مکتب شهید سلیمانی نوشته علی شیرازی است. این کتاب را انتشارات خط مقدم برای تمام علاقهمندان به زندگی و خط فکری شهید حاج قاسم سلیمانی منتشر کرده است.
درباره کتاب شاخص های مکتب شهید سلیمانی
مکتب، یک طرح جامع و منسجم است که با جهانبینیای که میدهد و با دستورالعملهایی که ارائه میکند، بشر را به طرف کمال و هدفش راهنمایی میکند. حاج قاسم سلیمانی یک مکتب است. برای تبیین مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی باید اول مکتب اسلام را بشناسیم.
اسلام، یک مکتب است. مکتب اسلام، تئوری پیروزی انسانیت بر حیوانیت، علم بر جهل، عدالت بر ظلم، مساوات بر تبعیض، فضیلت بر رذیلت، تقوا بر بیبندوباری و توحید بر شرک است. اسلام، با چنین جهانبینیای، مکتبی است جامع و واقعگرا. در این مکتب، به تمام جوانب نیازهای بشری، اعم از دنیایی، آخرتی، جسمی یا روحی، عقلی یا فکری، احساسی و عاطفی، فردی یا اجتماعی توجه شده است. این کتاب نگاهی دارد به خط فکری و مکتب سردار حاج قاسم سلیمانی که راهنمای سعادت است.
خواندن کتاب شاخص های مکتب شهید سلیمانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به مکتب شهید سلیمانی پیشنهاد میکنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم کتاب فوق العاده است چون بیانگر ویژگی های حیات طیبه حاج قاسم است. حیاتی که از زبان رهبر انقلاب مکتب معرفی شد شاخص های برجسته ای داره که ما میتونیم با الگو برداری از اونها خودمون رو
عالی بود
بسیار عالی ممنونم
کتاب بسیار خوب بود
حاج قاسم یعنی عطر خدا، نگاه خدا، حاج قاسم یعنی نمازهای لذت بخش، حاج قاسم یعنی هرلحظه جدیت و تفکر
تا ابد توی قلب ما هستی سردار عزیز نور آوردی برای دلهای مردم مرگ بر آمریکای تروریست
شادی روح سردار عزیزمون صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام کتابهای سردار علاقمند هستم و دوست دارم مطالعاتم رادرایم زمینه ادامه میدهم