کتاب راهنمای تدریس درسنامه فقه ۱
روشها و فنون آموزشی
معرفی کتاب راهنمای تدریس درسنامه فقه ۱
کتاب راهنمای تدریس درسنامه فقه ۱ نوشته علیرضا محمدینژاد است. این کتاب را مرکز نشر هاجر منتشر کرده است/
نشر هاجر، وابسته به مرکز مدیریت حوزههای علمیهی خواهران است. این نشر تلاش میکند در راستای نهادینه کردن فرهنگ اسلامی و آموزههای قرآنی کتابهایی را در این حوزه منتشر کند. کتاب اخلاق بندگی یکی از کتابهای نشر هاجر است که برای علاقهمندان به علوم قرآنی و مباحث مذهبی و طلاب حوزه علمیه نوشته شده است.
در کتاب درسنامه احکام عمومی؛ در دو جلد سعی شده است تا با زبانی ساده، روشن و دور از اصطلاحات پیچیده فقهی و استفاده از مولفه های دیداری و تصاویر آموزشی، با ره گیری از منابع دست اول و معتبر به بیان احکام بپردازد.
خواندن کتاب راهنمای تدریس درسنامه فقه ۱ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به تمام کسانی که به موضوعهای دینی و قرآنی علاقه دارند پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب راهنمای تدریس درسنامه فقه ۱ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | راهنمای تدریس درسنامه فقه ۱ |
| تعداد صفحهها: | ۴۷۶ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۶۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه راهنمای تدریس درسنامه فقه |

در خواست کتاب را کردم که بخوانم
کتاب بسیار جامع و ارزنده است از راهنمایی و نکات مطرح شده و پاسخ به سوالات و ابهاماتی که برای تدریس داشتم بسیار خوب بود از شما استاد بزرگوار تشکر می کنم و از خداوند متعال توفیق بیشتر را برای...بیشتر
این کتاب بسیار عالیه درخواست خرید کردم که آن را کامل مطالعه کنم