دانلود و خرید کتاب اول‍ی‍ن‌ ب‍چ‍ه‌ای‌ ک‍ه‌ از ت‍رک‍ی‍دن‌ ب‍ادک‍ن‍ک‌ه‍ای‍ش‌ خ‍وش‍ح‍ال‌ ش‍د (داستان‌های فکری : جلد ۱) مرتضی خسرونژاد
تصویر جلد کتاب اول‍ی‍ن‌ ب‍چ‍ه‌ای‌ ک‍ه‌ از ت‍رک‍ی‍دن‌ ب‍ادک‍ن‍ک‌ه‍ای‍ش‌ خ‍وش‍ح‍ال‌ ش‍د (داستان‌های فکری : جلد ۱)

معرفی کتاب اول‍ی‍ن‌ ب‍چ‍ه‌ای‌ ک‍ه‌ از ت‍رک‍ی‍دن‌ ب‍ادک‍ن‍ک‌ه‍ای‍ش‌ خ‍وش‍ح‍ال‌ ش‍د (داستان‌های فکری : جلد ۱)

«اول‍ی‍ن‌ ب‍چ‍ه‌ای‌ ک‍ه‌ از ت‍رک‍ی‍دن‌ ب‍ادک‍ن‍ک‌ه‍ای‍ش‌ خ‍وش‍ح‍ال‌ ش‍د» جلد ۱ از مجموعه کتاب‌های داستان‌های فکری است که توسط م‍رت‍ض‍ی‌ خ‍س‍رون‍ژاد( -۱۳۳۳) و ت‍ص‍وی‍رگ‍ری م‍ه‍رن‍وش‌ م‍ع‍ص‍وم‍ی‍ان‌ تهیه شده است. این کتاب‌ها برای تقویت مجموعه‌ای از توانایی‌های ذهنی نونهالان تالیف شده است.
۱۴۰۲/۰۴/۰۹

۱۴۰۱/۰۳/۱۲

به نظرم جالب اومد اما نخوندمش

Narsi Golly
۱۳۹۵/۰۷/۱۵

خیلی هم عالی! چرا که نه! وقتی کودکانی داریم که باهوشن و نیاز به فهم بیشتر دارن پس چنین داستان های فکری هم باید براشون نوشته بشه! من که خوشم اومد مطمئنم دخترم هم خوشش خواهد اومد!

۱۳۹۹/۰۴/۲۱

تصویر گری شاداب و جذابی داره و علاوه بر نکات رفتاری مثل عواقب زیاده خواهی کمی هم علوم و خواص اشیا چاشنی داستان شده است.متن روان و نگاهی لطیف دارد

ه‍م‌ ای‍ن‌، ه‍م‌ آن‌(داستان‌های فکری: جلد ۵)
یک عکس خیلی‌خیلی عجیب
نگرانوداکتیل
مریم رضازاده
از همه من غول‌ترم (داستان‌های فکری جلد ۶)
مرتضی خسرونژاد
روزی‌ ک‍ه‌ زراف‍ه‌ م‍ن‌ گ‍ل‍ودرد ش‍د(داستان‌های فکری: جلد ۴)
مامان تو بهترینی!
داین دیگروت
به من می‌گویند هنرمند!
مارتا آلتس
دن‍ی‍ا را دارد آب‌ م‍ی‌ب‍رد (داستان‌های فکری: جلد ۳)
دختر کوچولو و آرزوهایش
آلبوم عکس های گاندو تپله
معصومه یزدانی
اپوش
محمد طلوعی
خورشید توی آسمان و خورشید توی دل من(داستان‌های فکری جلد ۸)
مرتضی خسرونژاد
منو بخوری چاق می‌شی، شغال توی باغ می‌شی: قصه، بازی، شادی (۴)
من و خواهرم، با هم
لوری نیکلز