معرفی و دانلود کتاب زیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش (جلد دوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب زیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش (جلد دوم)

کتاب زیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش (جلد دوم)

۴.۱ امتیاز(از ۱۶ رأی)

معرفی کتاب زیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش (جلد دوم)

کتاب زیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش؛ جلد دوم از گروه مترجمین خانه زیست‌شناسی در انتشارات خانه زیست‌شناسی به چاپ رسیده است.

خانه زیست‌شناسی فعالیت انتشاراتی خود را با چاپ کتاب موفق زیست‌شناسی سلولی آغاز کرد و اکنون نزدیک به دو دهه است که در زمینه انتشار کتاب‌های مهم زیست‌شناسی فعالیت می‌کند. امروز جایگاه خانه زیست‌‌شناسی در میان دانشجویان، اساتید، دبیران و دانش‌آموزان کشور، به عنوان مرکزی تخصصی پیشرو و تأثیرگذار کاملاً تثبیت شده است.

هاروی لودیش از مشهورترین دانشمندان در زمینه زیست‌شناسی سلولی و ملکولی است و کتاب کم‌نظیر و بین المللی او زیست‌شناسی سلولی و ملکولی به بیش از ۱۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده است.

ویرایش هفتم این کتاب در سال ۲۰۱۳ منتشر شد که ترجمه آن در سه جلد و به صورت تمام رنگی در خانه زیست‌شناسی به چاپ رسیده است. در این ویرایش بسیاری از پیشرفت‌های شگفت‌انگیزی که در دنیای بیولوژی و پزشکی اتفاق افتاده گنجانده شده است. کتاب حاضر جلد اول این مجموعه است.

خواندن کتاب زیست‌شناسی سلولی و ملکولی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

همه دانشجویان و پژوهشگران رشته زیست‌شناسی مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش (جلد دوم)
موضوعزیست‌شناسی

setare
۱۴۰۲/۰۳/۰۸

لطفا جلد سوم هم بزارید🙏

۱۴۰۵/۰۲/۰۵

لطفا جلد ۱ رو قرار بدین . این عجیبه که حلد ۱ نیست ولی ۲ رو قرار دارین خب!!!

nare19
۱۴۰۵/۰۲/۱۵