کتاب مامان مثل هیچ کس نیست
خواندن نظراتمعرفی کتاب مامان مثل هیچ کس نیست
کتاب مامان مثل هیچ کس نیست نوشته رودابه کمالی است. کتاب مامان مثل هیچ کس نیست را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب مامان مثل هیچ کس نیست
داستان درباره مامانی است که برخلاف مامانهای دیگر به بچهاش اجازه میدهد هرکاری دوست دارد انجام دهد. هرقدر دوست دارد شکلات بخورد، یه عالمه بازی کند، شبها هروقت دلش خواست بخوابد و خلاصه هر شیطنتی دلش خواست بکند. خب اینطوری زندگی کردن خیلی خوش میگذرد. دوست دارید با این مامانی که مثل هیچکس نیست آشنا شوید؟
خواندن کتاب مامان مثل هیچ کس نیست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خردسالان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این کتاباند.
بیا کتاب بخوانیم؛ دردسر کلوچهای
شاهزاده ناکجاروشل حسن
استخوان های آب نباتیناتالی لید
مدرسه جاسوسی؛ جلد دهماستوارت گیبز
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
اصلا به بچه ها نگفت چرا مادر ها مجبورند بخاطر خود بچه ها چنین توصیه های بهشون بکنند.
واااای کجای این کتاب خوب بود خیلییییی چرت بود حیف پولی که دادم
اصلا کتاب محتوا داری نبود
کتاب تالیفی ان هم با نام خانم مرحوم رودابه کمالی و ویراستار اقای زین العابدین مجابم کرد تا اول برای خودم در لحظات خواب بودن بچه ها بخوانم. چه قدر شیرین بود. بعد از پایان کتاب دوباره خواندمش و این
من کتاب را دوست داشتم و مشتاقم نسخه فیزیکی کتاب را به بچه ام نشان بدهم ببینم چه تاثیری رویش دارد. خیلی بامزه بود اما نمی دانم برای مامانها و بچه های دیگر هم خوب و مفید هست یا نه
کتابی ب شدت مزخرف یعنی چه ک هر مادری ک گوشی میده دست بچه ش خوبه و بقیه مامانا بدن
خیلی بد🦧
کتاب بامزه ای بود❤️🤍💙🧡👏🏻❤️🤍👏🏻❤️💙❤️👏🏻❤️🤍👏🏻❤️🤍👏🏻❤️🤍👏🏻❤️🤍👏🏻❤️🤍👏🏻❤️🤍واقعـــــــــــــــــــــــــــــــــــ ا که مامان مث هیچ کس نیست❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘به این کتاب ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰میدم ،،،،، کتاب قضنگی بود ولی اسمش خیلی به دلم نشست
کتاب ساده و مختصر بود. موضوعش جالب بود، در حین خواندن همش تعجب می کردی که اخر داستان اوجش بود.
عالی😌❤😘😍🥰