کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم) + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم)

معرفی کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم) نوشته‌ی مهدی هاشمی، سعید فرهادی و امیر عباسی‌منجزی اثری از انتشارات خیلی سبز است که با هدف آموزش و تمرین عمیق مفاهیم فیزیک برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم رشته تجربی تدوین شده است. این کتاب با همکاری گروهی از کارشناسان و ویراستاران علمی تهیه شده و ساختاری آموزشی دارد که هم برای آمادگی امتحان نهایی و هم کنکور مناسب است. در این اثر، درس‌نامه‌های مفصل، مثال‌های متنوع، پرسش‌ها و تمرین‌های طبقه‌بندی‌شده و پاسخ‌های تشریحی ارائه شده تا دانش‌آموزان بتوانند مفاهیم پایه‌ای و پیشرفته فیزیک را به‌خوبی درک کنند و مهارت حل مسئله خود را تقویت نمایند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی با تمرکز بر آموزش مفهومی و مهارتی فیزیک پایه دوازدهم، ساختاری چهار بخشی دارد که هر کدام به‌طور هدفمند طراحی شده‌اند. بخش اول شامل درس‌نامه‌هایی است که هر فصل را به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم کرده و با توضیحات کاربردی، تعاریف، فرمول‌ها و نکات کلیدی را به‌صورت طبقه‌بندی‌شده ارائه می‌دهد. در این بخش، کادرها و آیکون‌های مختلف برای برجسته‌کردن نکات مهم و تمرین‌های کلیدی به‌کار رفته است. بخش دوم به پرسش‌های امتحانی اختصاص دارد که شامل نمونه سؤالات امتحان نهایی سال‌های گذشته، سؤالات مشابه تمرین‌های کتاب درسی و سؤالات تألیفی است. این سؤالات با پاسخ‌های تشریحی همراه هستند تا دانش‌آموز بتواند روند حل مسئله را به‌درستی دنبال کند. بخش سوم و چهارم کتاب به نمونه امتحانات نوبت اول و دوم و پاسخ‌های آن‌ها اختصاص یافته است. نویسندگان تلاش کرده‌اند تا با ارائه‌ی مثال‌های متنوع و تمرین‌های هدفمند، دانش‌آموز را برای مواجهه با انواع سؤالات امتحانی و کنکوری آماده کنند.

خلاصه کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم)

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی با هدف آموزش عمیق و کاربردی مفاهیم فیزیک پایه دوازدهم، محتوای خود را در قالب درس‌نامه‌های جامع، تمرین‌های متنوع و سؤالات امتحانی ارائه می‌دهد. در ابتدای هر فصل، مفاهیم اصلی مانند حرکت، جابه‌جایی، مسافت، سرعت و شتاب با توضیحات ساده و مثال‌های ملموس شرح داده شده‌اند. سپس، تفاوت‌های مفهومی بین کمیت‌های برداری و نرده‌ای، نحوه‌ی محاسبه‌ی جابه‌جایی و مسافت در مسیرهای مختلف و کاربرد فرمول‌ها در حل مسائل بررسی شده است. در ادامه، مفاهیم پیشرفته‌تر مانند نمودارهای مکان-زمان، سرعت-زمان و شتاب-زمان معرفی شده و روش تحلیل این نمودارها آموزش داده می‌شود. دانش‌آموز با حل تمرین‌های گام‌به‌گام، مهارت تفسیر نمودارها و استخراج اطلاعات کلیدی را به‌دست می‌آورد. بخش‌های بعدی کتاب به بررسی حرکت‌های تندشونده و کندشونده، معادلات حرکت، نیروها، قوانین نیوتون، نوسان و امواج، مدل‌های اتمی و ساختار هسته اختصاص یافته است. در هر بخش، مثال‌های کاربردی و سؤالات امتحانی با پاسخ‌های تشریحی ارائه شده تا دانش‌آموز بتواند مفاهیم را در عمل به‌کار گیرد و برای امتحانات نهایی و کنکور آماده شود. تمرکز کتاب بر آموزش مفهومی، تمرین مستمر و تقویت مهارت حل مسئله است تا دانش‌آموزان بتوانند با اطمینان بیشتری به سؤالات فیزیک پاسخ دهند.

چرا باید کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی (پایه دوازدهم) را بخوانیم؟

کتاب ماجرای بیست فیزیک ۳ تجربی با ساختار منظم و درس‌نامه‌های طبقه‌بندی‌شده، به دانش‌آموز کمک می‌کند تا مفاهیم فیزیک را به‌صورت عمیق و مرحله‌به‌مرحله یاد بگیرد. وجود مثال‌های متنوع، تمرین‌های هدفمند و سؤالات امتحانی طبقه‌بندی‌شده باعث می‌شود دانش‌آموز با انواع پرسش‌ها و شیوه‌های حل آن‌ها آشنا شود. پاسخ‌های تشریحی به سؤالات، امکان رفع اشکال و درک بهتر روند حل مسئله را فراهم می‌کند. این کتاب نه‌تنها برای آمادگی امتحان نهایی، بلکه برای تسلط بر مفاهیم پایه‌ای و پیشرفته فیزیک و موفقیت در کنکور نیز مناسب است. همچنین، با ارائه‌ی نکات کلیدی و روش‌های تحلیل نمودارها، مهارت تفسیر داده‌های فیزیکی و حل مسائل پیچیده را تقویت می‌کند.

خواندن این کتاب به دانش‌آموزان پایه دوازدهم رشته تجربی که قصد دارند در امتحان نهایی و کنکور فیزیک موفق شوند پیشنهاد می‌شود. همچنین، به کسانی که نیاز به تمرین بیشتر در حل مسائل فیزیک، درک مفاهیم پایه و پیشرفته یا تقویت مهارت تحلیل نمودارها دارند، توصیه می‌شود.

عیسی نیا
۱۴۰۱/۱۰/۰۵

من خودم بین کتاب های دیگه این انتشارات و یا انتشارات دیگه، برای امتحانات مدرسه و به قول خود کتاب ۲۰ گرفتن، این کتاب رو از همه بیشتر می پسندم... کتاب روان و خوبی هست و سوال های امتحانی تشریحی

- بیشتر
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۲ (یازدهم)
عباس سرمایه
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، شیمی ۳ (دوازدهم)
حسین ایروانی
پرسش های چهارگزینه ای هندسه ۱ (پایه دهم)
رسول محسنی منش
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ تجربی (یازدهم)
مهدی هاشمی
ماجرای بیست دین و زندگی ۳ (پایه دوازدهم)
محمد کشوری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، حسابان ۱ (یازدهم)
مصطفی دیداری
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، آمار و احتمال (یازدهم)
رسول رستمی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، هندسه ۲ (یازدهم)
مسعود مؤدب
ماجرای بیست شیمی ۱ (پایه دهم)
عباس سرمایه
زیست شناسی ۲
مهدی آرام فر
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن؛ ریاضی ۲ (یازدهم)
کوروش اسلامی
فیزیک ۳ شب امتحان (دوازدهم تجربی)
بانک نهایی؛ امتحانات دین و زندگی ۳ تجربی و ریاضی با ۲۰ تمام میشه پایه دوازدهم
زهرا سمیعی عارف
زیست شناسی دوازدهم
مهدی آرام فر
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، ریاضی ۳ تجربی (دوازدهم)
کوروش اسلامی
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فیزیک ۲ رشته ریاضی (یازدهم)
مهدی هاشمی
ماجرای بیست ریاضی ۱ (پایه دهم)
مصطفی دیداری
زیست شناسی ۲ شب امتحان (یازدهم تجربی)
عباس راستی بروجنی
ماجرای بیست انگلیسی ۱ (پایه دهم)
حسن بلند