کتاب خودمراقبتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو
معرفی کتاب خودمراقبتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو
خودمراقبتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو کتابی نوشته سمیه علیجانی است که راهکارها و توصیههایی برای مبتلایان به دیابت نوع دو دارد.
درباره کتاب خودمراقبتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو
دیابت یک بیماری است که در ان میزان گلوکوز خون افزایش پیدا می کند و بدن نمیتواند به هورمون انسولین که کنترل کننده قند خون است پاسخ دهد و حتی در مراحل بعدی بدن به اندازه کافی هورمون انسولین تولید نمیکند.
در دیابت نوع دو بدن نمی توانداز انسولین تولید شده به طور موثر استفاده کند تا گلوکوز را به سلول ها منتقل کند و همین موضوع باعث میشود بدن شما بر منابع انرژی جایگزین در بافتها یعنی عضلات و ارگانها تکیه کند. این واکنش باعث بروز یک سری علائم میشود؛ علائمی که ابتدا خفیف هستند اما به تدریج افزایش پیدا میکنند مانند گرسنگی دائم، کم انرژی بودن، تشنگی زیاد، تکرر ادرار، خشکی دهان، کاهش وزن، خارش پوست و تاری دید. هرچه بیماری پیشرفت کند علائم آن پررنگ تر میشود.
کتاب خودمراقبتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو به بیماران دیابتی نوع دو کمک می کند تا بتوانند با این بیماری بهتر مقابله کنند. این کتاب اطلاعاتی کافی درباره این بیماری میدهد و آسیبهای روحی و جسمی آن را برمیشمارد و در نهایت توصیهها و پیشنهاداتی به بیماران میکند تا بتوانند کیفیت زندگی خود را بهبود دهند.
خواندن کتاب خودمراقبتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
علاقهمندان به کتابهای حوزه سلامت به ویژه کسانی که مبتلا به بیماری دیابت نوع دو هستند مخاطبان این کتاباند.
خیلی تخصصی بود و یک فصل هم ربط چندانی به دیابت نداشت در کل حس میکردم دارم یک پایان نامه می خونم نه یک کتاب.