کتاب حدیث انقلاب
خواندن نظراتمعرفی کتاب حدیث انقلاب
«حدیث انقلاب» کتابی دوجلدی و مجموعهای از سخنرانیها و نوشتههای شمس آلاحمد(۱۳۸۹-۱۳۰۸) است که ابتدا در اوایل انقلاب منتشر شده بود و اکنون به صورت یکپارچه منتشر شده است. کتاب اول این مجموعه، آزادی و مرزهایش و کتاب دوم استقلال فرهنگی نام دارد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«من نمیشناسم کسی را که آزادی را نخواهد. تو میشناسی؟ معدودی را شنیدهام که آزادی را میپرستند. و من همه این ادعاها را باور دارم. نمیتوانیم کسی را نشان بدهیم که آزادیخواه نباشد. یک سوسیالیست، یک مارکسیست، یک کمونیست، یک فاشیست، یک نازیست، یک لیبرال، یک رادیکال، یک مسلمان، یک مسیحی و خلاصه هر کس، با هر دین و مذهب و ایدئولوژی، همه آزادیخواهند. وقتی همه میگویند آزادیخواهیم، چطور میتوان شک کرد؟ من که قادر نیستم. تو، کدام فاشیست و مستبدی را میشناسی که آزادی نمیخواهد؟ کدام موجود زندهای را میشناسی که چنان رفتار کند که آزادی دمبه است و او گربه! گربهای که میگوید: پیفپیف، از دمبه بدم میآید؟
تمام جنایات طول تاریخ بشر، به نام آزادی انجام شده است. کجا خواندهای که هیتلر گفته باشد میخواهم اروپا را به قید بکشم. اسکندر و ناپلئون و نادر و هیتلر و امریکا و روس، همه میخواستهاند و میخواهند دنیا را آزاد کنند.»
نیروی جادویی محبت (سفر آشنا)
ماری دو هنزل
نفوذ و بازاریابی، روانشناسی اقناعرابرت بی چالدینی
تگه های قلعه جنیمحمدعلی گودینی
توسعه موفقیت آمیز برنامه های رسانه اجتماعی در سازمان های ورزشیجیمی سندرسون
المیزان (جلد اول)سیدمحمدحسین طباطبایی
سیری در تاریکیهای نمایش و ادبیات نمایشی ایران در عصر قاجار؛ جلد هشتم (الف)نیایش پورحسن
ده قصه دیگر از زندگانی پیامبرعبدالتواب یوسف
قانون آیین دادرسی کیفری (۱۴۰۳)گروه علمی قانون یار