معرفی و دانلود کتاب وب سایت خودت را بساز! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب وب سایت خودت را بساز!

کتاب وب سایت خودت را بساز!

راهنمای جامع برای برنامه نویسی پایه

۳.۷ امتیاز(از ۳ رأی)
سایمون بشر، محمد رشیدی
انتشارات:
نشر آبشن

معرفی کتاب وب سایت خودت را بساز!

کتاب وب سایت خودت را بساز! نوشته سایمون بشر و ترجمه محمد رشیدی راهنمای جامعی برای برنامه نویسی پایه است.

از آن‌جایی‌که امروزه در همه‌ فنّاوری‌ها از برنامه‌‎نویسی استفاده ‎می‎‌شود، این کتاب بر روش برنامه‌‎نویسـی برای سایت‎‎‌های اینترنتی تمرکز دارد. با یک جست‌‎وجوی ساده در اینترنـت، متوجه می‎‌شوید که هرکس نقشـی را بازی ‎‎‎می‎‌کنـد. درست است! شما مرورگـر و سایـت اینترنتی را می‌‎بینید و همچنین درباره‎ سرور اصلی، روتـر، URL و دیگـر چیزها می‌خوانیـد. سپس بعد از آموختن ایمنی‌ برخط و ابزار سایت اینترنتی، شما با سه زبان اصلی برنامه‌‎نویسی آشنا می‎‌شوید: HTML ،CSS JavaScript. و در ادامـه با سـرور پویـا آشنا می‌شوید. پس ‌از آن یاد می‎‌گیرید که سایت اینترنتی پویای خودتان را برنامه‌‎نویسی کنید و از دوستان پیشرفته‌ا‎‎‌ی مثل PHP استفاده کنید.

خواندن کتاب وب سایت خودت را بساز! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به برنامه‌نویسی مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وب سایت خودت را بساز! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابوب سایت خودت را بساز!
عنوان دیگرراهنمای جامع برای برنامه نویسی پایه
موضوعدانستنی‌های کودک و نوجوان