معرفی و دانلود کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک pdf + خلاصه رایگان

کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک

۴.۲(از ۱۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک

کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک نوشته حامد لطفی و دیگران یکی از کتاب‌های تخصصی پزشکی انتشارات نارون دانش در حوزه پزشکی زنان است.

درباره کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک

سندرم تخمدان پلی کیستیک شایع‌ترین اختلال اندوکرین یافت شده در زنان در سنین باروری است که بر ۶-۲۰ درصد از زنان در سنین باروری تأثیر می‌گذارد. اما تخمین زده می‌شود که حدود ۷۵ درصد از این بیماران تشخیص داده نشده باقی می‌مانند.

کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک اثری تخصصی در حوزه پزشکی است که به این موضوع می‌پردازد.

خواندن کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام دانشجویان پزشکی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمروری جامع بر سندرم تخمدان پلی کیستیک

عالی بود

مبینا
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۱۶

مطالب کتاب مفید بود در مورد روند اختلال و راه کار های اصلاح سبک زندگی هم اطلاعات مفیدی داشت اما رژیم غذایی و دستور پخت هایی که پیشنهاد کرده بود را نپسندیدم.

دَریآ
۱۴۰۵/۰۶/۱۵

میدونستم که این سندرم خیلی برای خانومی‌ها سخته، خصوصا برای دردی که می‌کشن، ولی اصلا نمیدونستم چقدر آسیب روانی هم میتونه براشون داشته باشه، به حدی که داخل کتاب گفته شده کسایی که این سندرم رو دارن، بخش زیادی‌شون درگیر...بیشتر

۱۴۰۵/۰۱/۱۰

کتابی خوب وجامع وکاربردی ودرعین حال دم دست

فیزیولوژی و کالبدشناسی عمومیتصویر جلد کتاب فیزیولوژی و کالبدشناسی عمومی
محمدحسین وزیری
فرهنگ دارویی بارداری و شیردهیتصویر جلد کتاب فرهنگ دارویی بارداری و شیردهی
نیکی وکیلی ظهیر
هزار و یک نکتۀ خانه داریتصویر جلد کتاب هزار و یک نکتۀ خانه داری
سیده محبوبه حسینی
تکنولوژی جراحی های گوارش و غدد (جراحی در عین سهولت)تصویر جلد کتاب تکنولوژی جراحی های گوارش و غدد (جراحی در عین سهولت)
ویدا طیبی
درمان کمر درد با ورزش های سادهتصویر جلد کتاب درمان کمر درد با ورزش های ساده
عبدالرضا عسگری
تناسب اندام با حرکات موزون و شادتصویر جلد کتاب تناسب اندام با حرکات موزون و شاد
فرحناز صارم بافنده
چطور با بچه ها حرف بزنیم تا به حرف هایمان گوش بدهندتصویر جلد کتاب چطور با بچه ها حرف بزنیم تا به حرف هایمان گوش بدهند
ادل فابر
الفبای خوراکی ها برای زندگی بهتر!تصویر جلد کتاب الفبای خوراکی ها برای زندگی بهتر!
موسی زمان‌زاده‌دربان
اصول تغذیه سالم براساس طب سنتی چینیتصویر جلد کتاب اصول تغذیه سالم براساس طب سنتی چینی
باب فلاز
پاکسازی کبد چرب، کلیه، پوست، غدد لنفاوی، روده بزرگتصویر جلد کتاب پاکسازی کبد چرب، کلیه، پوست، غدد لنفاوی، روده بزرگ
ساندرا کبوت
زندگی به سبک طب سنتیتصویر جلد کتاب زندگی به سبک طب سنتی
اکرم صفری
ابر حافظهتصویر جلد کتاب ابر حافظه
نعیمه خیراندیش
مبانی طب داخلی سسیل؛ بیماری های قلب و عروقتصویر جلد کتاب مبانی طب داخلی سسیل؛ بیماری های قلب و عروق
محمد اف. الگاهیم
نوروفیدبکتصویر جلد کتاب نوروفیدبک
یوسف اسماعیلی‎‌نژاد
مبانی میکروب شناسی پزشکی مورای (باکتری شناسی) ۲۰۱۸تصویر جلد کتاب مبانی میکروب شناسی پزشکی مورای (باکتری شناسی) ۲۰۱۸
داوود منصوری
جراحی زنان برای تکنولوژیست جراحیتصویر جلد کتاب جراحی زنان برای تکنولوژیست جراحی