کتاب پوست ۲
معرفی کتاب پوست ۲
کتاب دوجلدی پوست از مجموعه سلامت و زیبایی با طبیعت انتشارات آرمان رشد و نوشته مهدی (فرشید) عماد است. در این جلد با انواع درمان ترک پوست، جوش، اکنه، روزاسه، کهیر، کورک، اگزما و... آشنا میشوید
درباره کتاب پوست
پوست قدیمیترین (از لحاظ جنینشناسی) و حساسترین عضو بدن بوده و اولین راه ارتباط با محیط و مؤثرترین محافظ خارجی است. میتوان پوست را قسمت خارجی سیستم عصبی فرض کرد.
درواقع پوست دستگاه عصبی خارجی ما است، عضوی که اولین واکنشها را نسبت به محیط نشان میدهد و ارتباط تنگاتنگی با سیستم اعصاب مرکزی دارد. یک تنظیمکننده، تحلیلکننده و منبع اطلاعاتی محسوب میشود، عامل احساس است و سدی برای بدن در مقابل باکتریهای خارجی است. همچنین منشأ هورمونهای لازم برای تمایز سلولهای دفاعی بدن بوده و لایههای پایینی را از صدمات مکانیکی و تابشی محافظت میکند. نقش اساسی در تنظیم فشار، جریان خون و ترمیم و بازسازی خود ایفا میکند و کراتین میسازد. پوست عضوی است که مواد سمی و سایر موادی را که در محصولات دفعی بدن ترشح میشود، جذب میکند. تنظیمکننده حرارت است، عضوی است که در متابولیسم و ذخیره چربی دخیل است.
پوست متابولیسم آب و نمک را با تعریق تنظیم میکند و ذخیره کننده غذا و آب است.عضو تنفسی است و تسهیلکنندة مسیر دوطرفة عبور برخی گازها میباشد، سنتز کننده تعدادی از ترکیبات مهم شامل مواد ضد راشیتیسمی بوده و سدی اسیدی در مقابل بسیاری از باکتریها میسازد، سدی که از غدد سبابه ترشح میشود. پوست را نرم کرده بدن را علیه باران و سرما عایقبندی میکند و احتمالاً در کشتن باکتریها کمک دهنده است.ساختمان پوست در حال تجدید مداوم است و این فعالیت توسط سلولهای لایههای عمقی آن تأمین میشود. هر چهار ساعت یا حدود همین زمان پوست دولایه جدید تشکیل میدهد.
سلولهای پوست و روده میتوانند صدها و هزاران بار ضمن زندگی یک فرد تقسیم شوند. سلولهای پوست بیش از یک میلیون بار در ساعت ریزش میکنند. همانطور که هر یک از اعضای داخلی مثل قلب، کلیه، کبد و... در غشایی خاص قرار دادهشده تا از عوامل آسیبزا حفظ شوند، کل بدن نیز در غشای محافظی به نام پوست یا جلد قرارگرفته تا از آسیبهای محیطی در امان بماند.
پوست از بدن در برابر عوامل خارجی محافظت میکند و از آن مهمتر اگر پوست وجود نداشته باشد یا ظریف باشد، بدن زیباییاش را از دست میدهد و چه زیبا که خداوند انسان را با چنین حکمتی آفریده است. فاکتورهای بسیاری روی پوست تأثیر میگذارند. ژنتیک، بالا رفتن سن، هورمونها و بیماریهایی همچون دیابت فاکتورهای داخلی هستند که روی آن اثر دارند؛ اما برخی از آنها قابل کنترل نیستند. بااینحال فاکتورهای بیرونی نیز روی این عضو تأثیر دارند که میتوان آنها را کنترل نمود. پوست پیوسته در معرض عوامل گوناگون مانند گرما، رطوبت، آلودگی، خشکی و... قرار دارد که چگونگی قرار گرفتن در معرض این عوامل بر سلامتیتان تأثیرگذار است. متأسفانه برخی افراد احتیاطهای افراطی جهت مراقبت از پوستشان و اطمینان از نرم و صاف بودن آن اتخاذ میکنند درحالیکه بهترین راههای محافظت از پوست را نمیدانند.
کتاب دوجلدی پوست قصد دارد تا شما را با روشهای درست مراقبت از پوست و مواود محافظتی آشنا کند.
خواندن کتاب دوجلدی پوست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دانستن روشهای مراقبت از پوست برای همه ضروری است و خواندن این کتاب را به همه در هر سن و سالی پیشنهاد میکنیم.
انتظار خود من این بود که این کتاب یکم تخصصی تر درباره پوست بحث کنه اما تمرکز نسخه ۱ و ۲ این کتاب بیشتر روی ماسک های پوست و دمنوش و این چیزها بود تا علم
خیلی از توصیه هاش اشتباهه کتاسفانه
خیلی آموزش هاش قدیمی و اشتباه بود